Cinama 4d Animasyon :D

_ReVenGee_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
O Kadar'da İyi Olmasa'da Animasyonlarımı Göstermek İstedim :D

1-

2-

3-

4-

5-

Hepsini Eleştirirseniz Çok Sevinirim Sizce Nelerim Eksik ? ? ?

andreasste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çoğu güzel kısa olması kötü yazılar uzun sürüyor ama güzel.
Kardeş bence animasyon işine başladım yaklaşık 1 ay oldu mine-imatörle yapıyorum blender yapamıyorum ama iyi yaparım rig yapmayı biliyorum 3.30 dk lık animasyon yaptım full yazısız eğer isterseniz sizin gibi kişilerle çalışmayı çok isterim.

_ReVenGee_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çoğu güzel kısa olması kötü yazılar uzun sürüyor ama güzel.
Kardeş bence animasyon işine başladım yaklaşık 1 ay oldu mine-imatörle yapıyorum blender yapamıyorum ama iyi yaparım rig yapmayı biliyorum 3.30 dk lık animasyon yaptım full yazısız eğer isterseniz sizin gibi kişilerle çalışmayı çok isterim.
Çok Teşşekkürler Cevap Yazdıgınız İçin Blender Yerine Cinama 4d Kunlanırsanız Daha'da Süper Çalışmalar Yapabilirsiniz Bu Arada Bazıları Kısa Benim Cinama 4d Bozuk Frame'lerini İleri Atıyo Bazemen Veya Geri Ondan Dolayı Bu Kadar Hızlı Asıl Biz Sizin Gibi Birisiyle Çalışmak İsteriz Animasyon Yaptım Dediniz Youtube'a Attıysanız Yollayabilirmisiniz ?[DOUBLEPOST=1394034042,1394033958][/DOUBLEPOST]
Cinema 4D yi nerden buldun sölerimisin?
Artık Cinama 4d'yi Bulmak Zor Yani Ama Bazı Bilgisayarcılarda Bulunuyo Bunlardan Crack'lı İsterseniz Bulabilirsiniz Bu Arada Cevap Yazdıgınız İçin Çok Teşşekkürler :D

RedShock

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel ama Cinema4D ile yaptığın pek belli olmuyor.

Son düzenleme: