Translucent26
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben adventure map yapıyorum ve kişiden bir eşyayı cheste koymasını istiyorum.Doğru eşyayı yı koyduğunda nasıl bir yere ışınlanacak?Yardımınız için şimdiden teşekkürler...
En kolayı komut bloğu, ama çok kişilikte çalışmıyor.
Daha detaylı bir şekilde anlatırmısınız?Teşekküler...Ona hopper ve redstone comprator gerek. Ben kaç kez yapmışımdır
Önce chest'i koy. Daha sonra altına hopper koy ama kenarlara değil bloğa koy onun yanına redstone comprator koy. chest'e atılan eşya sayısına göre sinyal gelecektir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu banaDaha detaylı bir şekilde anlatırmısınız?Teşekküler...
Kardeş adam herhangi bir eşyayı atıncada devre çalışıyor ben sadece belli bir eşya atılınca çalışmasını istiyorumÖnce chest'i koy. Daha sonra altına hopper koy ama kenarlara değil bloğa koy onun yanına redstone comprator koy. chest'e atılan eşya sayısına göre sinyal gelecektir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
ehem ehem.Kardeş adam herhangi bir eşyayı atıncada devre çalışıyor ben sadece belli bir eşya atılınca çalışmasını istiyorum
Çok şey istiyorum farkındayım ama İtem Fılter ne?ehem ehem.
Item Filter Yaparak Ona Comparator bağlarsan Çalışır.
Bob Adlı Redstone Robotumdaki Acıkma Sisteminde Kullanıyorum (Sadece Kurabiyeyle Doyuyor)
OHA ÇOK İYİ AMA HALA ITEM FİLTER İN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM.(Builderlik:Master Yapılmış hatta aşılmış)Onunda Sana Selamı Var!
![]()
Linkini verir misinOnunda Sana Selamı Var!
![]()
Neyin?Linkini verir misin