İnternet sansür olayi ilgili sorularim

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakin arkadaslar beyin bedava +18 icerikler 18 yasindan kucuklere yasak Yani ceza gelirse annenizi ikna edin ben izledim desin cezadan kurtulun :D bu kadar basit :D

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O anlamda demedim yanlis anladin sen

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Bodhisattva

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu hakkında sizi ilgilendiren bir şey yok! Tamamiyle site kurucularını ilgilendiriyor bu durum hakkında konu bile açmıştım istediğiniz gibi özür dilerimgrafik videolar izleyip torrent'den oyun indirebilirsiniz.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu hakkında sizi ilgilendiren bir şey yok! Tamamiyle site kurucularını ilgilendiriyor bu durum hakkında konu bile açmıştım istediğiniz gibi özür dilerimgrafik videolar izleyip torrent'den oyun indirebilirsiniz.
Aklı olan,böyle işlere kafasını yormaz.Paran olmayabilir oyun indirmeye vb. bir şey dememde azıma bile almak istemediğim +18 içerikleri izlemek TAMAMEN GEREKSİZ.

linux.gemini

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İşe yaramaz.Ne yaparsanız yapın bulmak isterlerse bulurlar.

İşte bu yüzden VPN'ler şifreli servis edilir. Daha detaylı incelerseniz bazen size özel sertifika bile yaparlar. Konudaki listede bütün firmalar sizin gezinme bilginizi tutmamakta (bazı firmalar 2 hafta saklayabiliyor ücretsiz sürümlerinde).

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Peki saolasin o zman[DOUBLEPOST=1393070762,1393070580][/DOUBLEPOST]Peki wolf team gibi internet oyunlarini indirmesidemi suc oluyor. Ve youtubeye eklenmis vidolar var +18 olmasa bile filmlerin olumsuz iceriklerinin izlenmesi sucmu oluyor peki
kardeşim wolfteam ücretsiz bir oyun torentten crysis 3 çekersen ceza yersin

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun indirmek yasak değildir ve kafanıza sokun !!!

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bodhisattva

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala sansüre inanıyormusunuz? Yav arkadaşlar sansür sizi ilgilendirmiyor istediğinizi yapın internette daha dün torrent-oyun'dan skyrim'i indirdim hiçbir sorun yok takılın kafanıza göre :D