Medieval City House [Made By: Droshe ]

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Öncellikle bu forumdaki paylaştığım 2. yapıt. Daha sonraki yapıtlarda Shader Mod kullanmaya başlayacağım.
Yorumlarınız çok önemlidir. Teşekkürler.

Medieval City House [ Made By: Droshe ]

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

MahfuzTr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evler Çok güzel O Yüzden sEerverimde Kulanırımda Skype mahfuzc123

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hani güzelde ; şöyle bir bakınca altı üstüne göre çok ince durmuyor mu ?

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel bir ev.Tabii şehir yaparken o bahçesini öyle kare şeklinde dümdüz yaparsan olmaz.Bir de arka tarafından ve yapım aşamasından resim koymaya özen göster.

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel bir ev.Tabii şehir yaparken o bahçesini öyle kare şeklinde dümdüz yaparsan olmaz.Bir de arka tarafından ve yapım aşamasından resim koymaya özen göster.
1. Yapıtımda da küçük bir bahçe yapmıştım. Dümdüz alana yaptığım için küçük bir detay amaçlı koyuyorum hepsine. Görüşün için teşekkürler[DOUBLEPOST=1394216976,1394051484][/DOUBLEPOST]Resimler Shader Mod ile düzeltilmiştir.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatıya "Ha !" deyip geçmişsin -_-
Ev ideal olmuş. Tek beğenmediğim tarafı çok fazla Slab [Basamak] kullanman. Bunun dışında çatı ile gövde arasında 3 blokluk bir boşluk var ve bu boşluktaki bloklar evin teması ile çok uyumsuz. Kısacası güzel olmuş, dediğim önerileri bir gözden geçir :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İyi Güzelde Bahçeye Özen Göster Çölde Değilde Flat Bir Mapta Yapsan Güzel Olur

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatıya "Ha !" deyip geçmişsin -_-
Ev ideal olmuş. Tek beğenmediğim tarafı çok fazla Slab [Basamak] kullanman. Bunun dışında çatı ile gövde arasında 3 blokluk bir boşluk var ve bu boşluktaki bloklar evin teması ile çok uyumsuz. Kısacası güzel olmuş, dediğim önerileri bir gözden geçir :)
Teşekkürler..[DOUBLEPOST=1394224448,1394224414][/DOUBLEPOST]
İyi Güzelde Bahçeye Özen Göster Çölde Değilde Flat Bir Mapta Yapsan Güzel Olur
Serverde çalışıyorum [ MassiveMine ] O yüzden alan öyle. Bahçeyide küçük bir detay amaçlı koydum.
Teşekkürler..