1.7.2 BungeeCord Yardım!

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar
Serverim için 1.7.2 Bungeecord kurmak istiyorum. Indirdim ftpden attim fakat configleri editlediğim halde nasıl kuracağımı anlamadım :( start.bat yaptim denilen kodu yazdım da nasıl başlatacağım bungeecordu anlamadım :( Nitradodan aldım serveri ve nitrado 1.6.2 için bungeecord yapiyor o yüzden kendimiz kuruyoruz.
Yardımlarınızı bekliyorum. 2 Adet Sunucum var ikisini bağlamak istiyorum ve lobi sunucusunun configini editliyorum. Diğer sunucuya bungeecord kurcakmıyım ? kuracaksam nasil olacak yardımlarınızı tekrardan bekliyorum. Portları hallettim yani 2. sunucumdaki port ile bungeecord'da yazdığım port aynı.
Teşekkürler

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Herhangi bir yolla niradoda bir çalışana sordun mu?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayir. Daha once soranlara gore bizim kurmamiz gerekiyor. Sadece nasil ftp ile kurulacagini anlatsaniz yeter

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiçkimse nasil kurulacağıni anlatmamis. Hep editlemeyi anlatmislar. Kurulumu anlatsanuz yeter.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[DOUBLEPOST=1392402741,1392358438][/DOUBLEPOST]Spam gibi olmasın üstteki mesajları silebilirsiniz.
Lütfen yardım edin nitrado'ya da sordum destek vermiyoruz 1.7.2 dediler çok bug varmış. Başkaları nasıl bağlıyor onu da bilmiyorum. Bari nasıl FTP'Den başlatacağımı söyleyin başlatabilsem gerisi kolay ama başlatamıyorum işte acil yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ya bizede lazım 1.7.2 için bir bungeecord kurumu videosu . Bilen biri anlatırsa mükemmel olur şimdideden teşkkürler

RetriquAz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bungee cord un configleri den server ip sini fln ayarladiktan sonra 2 sininde .bat tan acin birde bungeecord u acin yhani 2 server birlestircekseniz toplam 3 adet .batli dosya acik olacak 2 sunucudan 1 i e girince /server yazip deneyin

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam izleyemedim ama bu video belki yardımcı olabilir.