Başınızdan Geçen İlginç Olaylar.(Ufo Karabasan gördüm. vb.)

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
babam yatılı okuldayken garip bir şey olmuş.artık beni kandırıyo mu bilmiyorum :sırıtmak: .
tatil zamanı çoğu kişi evine gitmiş.bikaç kişi ders çalışmak için okulda kalmış(tabi içlerinde babamda var).bir akşam babam bi odada tek başına ders çalışıyomuş.elektrikler gitmiş.babam elinde mumla koridora doğru tam çıkarken önünden atla biri geçmiş.geçtikten sonra soluna baktığında bir şey görememiş(at sağdan sola geliyor).:ter:
Ona Yabancilar "Headless Warrior" Diyor.Efsaneler Var Hakkinda.Biraz Ürkünc Tabi :ter:[DOUBLEPOST=1394133654,1394133298][/DOUBLEPOST]
Bende görüyordum sorduğumda uçak dedilerdi ama kesin ufo :D
Benim Ufo Olduguna Dair 2 Kanitim Var
1.Uçaklar Olduğu Yerde Duramazlar.Ilerlemedikleri Taktirde Çakılırlar.
2.1 Yetmedigi Gibi 3 Tane Isik Vardi Diyorum
Diyorum Diyorum Kimse Ziklemiyor Beni:p

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ona Yabancilar "Headless Warrior" Diyor.Efsaneler Var Hakkinda.Biraz Ürkünc Tabi :ter:[DOUBLEPOST=1394133654,1394133298][/DOUBLEPOST]
Benim Ufo Olduguna Dair 2 Kanitim Var
1.Uçaklar Olduğu Yerde Duramazlar.Ilerlemedikleri Taktirde Çakılırlar.
2.1 Yetmedigi Gibi 3 Tane Isik Vardi Diyorum
Diyorum Diyorum Kimse Ziklemiyor Beni:p
Şimdi baktımda resimlerde hep kafasız canlılar var :D

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyler buna isteyen inanr isteyen inanmaz başıma gelen olayı anlatıyorum

gecenin 3 4 gibiydi saat 6 da okula gidecekdim .D tabi bundan 2 yıl önceydi
ucak kalkış sesi geldi bende ne o diye bir bakdım 7 8 zaten parlak ışık flaş patlamış gidiyor herkeze analtım inanmadılar :( piskologa götürdüler 1 yıl sonra tekrar aynısı oldu ve ozaman babamla annem uyanıkdı ozaman inandılar

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Başıma gelen en ilginç olay;
Arabanın yanından bisikletle geçerken gördüğüm adamın arabanın önüne geçince kaybolması.
Böyle boş bir insanım bende işte :/

K

koboto

Ziyaretçi
O gün o kadar çok Minecraft oynamistimki kalktiktan 5 dakka sonra etrafi kübik olarak gördum ve tabii sonra duzeldi.

Command Block kullanarak /tellraw komutu ile gönderildi