direk eklentinin adını söylesen?ben yapabilirim skype ekle: farukalpayminecraft hatta sein için özel reklmada yaparım.
benim dediğim forumda vb yayınlamak sein dediğin ne?direk eklentinin adını söylesen?
yok sen yanlış anlamıssın. Bu sunucuda olan bir şey. Para veriyosun belli aralıklarla mesajını yayınlıyor.benim dediğim forumda vb yayınlamak sein dediğin ne?
VAlla beim sunucu açılsın yaparım.İstersen yapımında yardım edebilirsin.yok sen yanlış anlamıssın. Bu sunucuda olan bir şey. Para veriyosun belli aralıklarla mesajını yayınlıyor.
Arkadaşın kastettiği, belirlenebilir bir ücret karşılığında sunucu oyuncularının yayınlayabildiği duyurular.Bir kaç tane plugin önerebilirim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bunu önermiyorum bir bugu var. Server mahvolabilir.
Bu da İkinci Plugin (Kullanmadım):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sonuncusuda gayet iyi bir plugin hem ölüm mesajlarını editliyorsun hemde ota mesaj yazdırabiliyorsun:
1-3'üncü pluginlerde yardımcı olabilirim![]()
Ya ben oyuncuların para verip yapmasıını istiyorum. Bunlar adminler tarafından ayarlanabiliyo.Bir kaç tane plugin önerebilirim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bunu önermiyorum bir bugu var. Server mahvolabilir.
Bu da İkinci Plugin (Kullanmadım):
Sonuncusuda gayet iyi bir plugin hem ölüm mesajlarını editliyorsun hemde ota mesaj yazdırabiliyorsun:
1-3'üncü pluginlerde yardımcı olabilirim![]()
Tamam plugini yükle "GroupManager" pluginin ile permleri ver veya başka bir perm programıyla daha sonra istediğin oyuncuya bu permi ver oyuncu kendisi yapsın.Ya ben oyuncuların para verip yapmasıını istiyorum. Bunlar adminler tarafından ayarlanabiliyo.
Güzel bir yöntem tebrikler. Belki kendi sunucumda yaparımBunu essentials ve essentialsgroupmanager ile yapabilirsin.
Önce essentials.broadcast izinini oyunculara ver
ve essentials klasörünü gir oradaki config.yml aç "command-costs:" kımsını bul
aşağıya " broadcast: paramiktari" yaz (tırnak işareti olmadan) örnek: broadcast: 1000
ve bu kadar. artık herkes para ile duyuru yapabilecek.
not: oyun içinde /broadcast <mesaj> olarak kullanılıyor.
iyi forumlar.