ben onu demyiorm kardes fırlatıcı ile adamlar kartopu fırlatıyor etraf patlıyorBug değil ki bu eğer fırlatsin istemiyorsan bırakıcıya koy
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Essentials configinde EssentialsProtect bölümünü bulup oradan 332 yi yasaklayacaksın. Fırlatıcıdan yani işi garantiye almak için hepsine 332 koy. 332 kar topu kodudur. Sunucunda engellemek istediğin başka item varsa kodlarını bulup bu bölümde yazabilirsin. Daha farklı yöntemlerde mevcut ama bu şekilde de olabilir.ben onu demyiorm kardes fırlatıcı ile adamlar kartopu fırlatıyor etraf patlıyor
Katılıyorum. Bu hort işi çok büyüdü.Eski bir konuya cevap veriyorsun.Bundan dolayı yetkililer tarafından uyarı alabilirsin.Üstelik söylediğin şeyin konuyla alakası yok.Kişiye soracaklarınızı özelden sorun.Lütfen bir sonraki sefere daha dikkatli olun.![]()
10 gün öncesi falanın konusu bu ?Eski bir konuya cevap veriyorsun.Bundan dolayı yetkililer tarafından uyarı alabilirsin.Üstelik söylediğin şeyin konuyla alakası yok.Kişiye soracaklarınızı özelden sorun.Lütfen bir sonraki sefere daha dikkatli olun.![]()
Konuya zaten gerekli cevap verilmiş ve konu kapanmış.Konuyu alakasız bir şey ile güncel hale getiriyor.Zaten sadece güzelce uyardım.10 gün öncesi falanın konusu bu ?