CoD61
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
yav işte bilgisayaarıma sağ tıkladım özellikler dedim ordakilere bakıyorum intel pentium yazıuyor dxdiag.exe den baktıgımda nvidia ge force diyor.ekran kartı modelin ne tam olarak ver.
yav işte bilgisayaarıma sağ tıkladım özellikler dedim ordakilere bakıyorum intel pentium yazıuyor dxdiag.exe den baktıgımda nvidia ge force diyor.ekran kartı modelin ne tam olarak ver.
1.4.7 de kasıyorsa 1.7.2 de düşünemiyorum sormaya gerek olduğunu sanmıyorum.ekran kartı modelin ne tam olarak ver.
Neyse bak. Sistem gereksinimi:yav işte bilgisayaarıma sağ tıkladım özellikler dedim ordakilere bakıyorum intel pentium yazıuyor dxdiag.exe den baktıgımda nvidia ge force diyor.
Onboard ekran kartı olmak zorunda zaten yoksa grafikleri nasıl işleyecek?Neyse bak. Sistem gereksinimi:
En azından onboard ekran kartın olsun.
2 GB ramın olsun. Eğer 1 GB ram var ve XP ise sorun olmaz ama Windows 7 ise 1,5-2 GB arası ram gerekebilir. Ram sınırını aşınca donma yapar oyun.
Sen yinede bi dene. Bende bile kasmıyor sende de kasmaz o zaman. Optifine da kur.
onboarda nasıl bakabılırım. optifine kuruluNeyse bak. Sistem gereksinimi:
En azından onboard ekran kartın olsun.
2 GB ramın olsun. Eğer 1 GB ram var ve XP ise sorun olmaz ama Windows 7 ise 1,5-2 GB arası ram gerekebilir. Ram sınırını aşınca donma yapar oyun.
Sen yinede bi dene. Bende bile kasmıyor sende de kasmaz o zaman. Optifine da kur.
O zaman kur dene bak kasıyor mu? 1.7 kur bak. Sonra optifine.onboarda nasıl bakabılırım. optifine kurulu
indirme link.O zaman kur dene bak kasıyor mu? 1.7 kur bak. Sonra optifine.
ÖMden atiomindirme link.