Essentials Hakkında Yardım

AhmeTR2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar essentials config.yml den ayarlarımı yapıp kaydete basıyorum,servere reset atıyorum ve config.yml.broken.1394303676399 gibi dosyalar oluşuyor.Ayarlar değişmiyor yardımcı olursanız sevinirim.[DOUBLEPOST=1394305281,1394305117][/DOUBLEPOST]Oturdum elim kolum bağlı yardım bekliyorum :D

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayarladığın config dosyası hata veriyor ve kendisine sıfırdan bir config oluşturuyor. Yapman gereken şey config.yml.broken.1394303676399 dosyasında yaptığın ayarları bir yere kaydedip yeni oluşturulan config dosyasına teker teker deneyerek kaydetmek. Yeni confige yaptığın her ayarda reload at ve olup olmadığını kontrol et. Yine config.yml.broken.1394303676399 gibi dosya oluşturursa hata vermiş demektir. Essentials hassas bir plugindir ayarlarını düzgün yapman gerekir.

AhmeTR2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cidden çok teşekkür ederim sinirden kafayı yiyecektim.Denemediğim şey kalmadı ha birde bi sorum daha olacak swye giriş yaptığımız zaman op olmayan herkese automesagge -message 1
automesagge -message 3
automesagge -message 4
automesagge -message 2
gibi seri seri yazıyor sohbette konuşulanlar zor görülüyor.Ayar yaptıktan sonra süresini ayarlayabilir miyim?

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden çok teşekkür ederim sinirden kafayı yiyecektim.Denemediğim şey kalmadı ha birde bi sorum daha olacak swye giriş yaptığımız zaman op olmayan herkese automesagge -message 1
automesagge -message 3
automesagge -message 4
automesagge -message 2
gibi seri seri yazıyor sohbette konuşulanlar zor görülüyor.Ayar yaptıktan sonra süresini ayarlayabilir miyim?
Tam emin değilim ama o pluginin configine gir delay kısmı olması gerekiyor kaç saniyede bir gelmesini istiyorsan sayıyı yaz. AutoMessage plugini mi yüklü yoksa Legendary Messages mi yüklü ?

AhmeTR2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Legendary Messages yüklü ama onada aynısı oluyor.Acaba türkçe karakter kullandığımdan dolayı mı?[DOUBLEPOST=1394309085,1394308963][/DOUBLEPOST]Sana bi şekilde göndersem configleri ayarları söylesem kodlayıp geri göndersen çok makbule geçer :D

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Legendary Messages yüklü ama onada aynısı oluyor.Acaba türkçe karakter kullandığımdan dolayı mı?[DOUBLEPOST=1394309085,1394308963][/DOUBLEPOST]Sana bi şekilde göndersem configleri ayarları söylesem kodlayıp geri göndersen çok makbule geçer :D
Özelden gönder bakalım. Elimden geldiğince ayarlamaya çalışırım ve dediğin gibi türkçe karakterler yüzünden hata verebilir.