Cookie Monster [BlackiePie]

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizlerle tanışmadan önce bir hikaye anlatmak istiyorum;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bir zamanlar Uzak diyarlarda yaşayan Tüylü mü tüylü, Cimri mi cimri bir kurabiye canavarı varmış...
Bu kurabiye canavarı dostlarının yalvarmalarına ve Yakarmalarına rağmen karanlık mağarasından hiç çıkmıyormuş; Çünkü o mağarada koruduğu bir şey varmış... Kurabiye dolu bir sandık !

Bir gün TonTon bir dede kafilesi Canavarın mağarasına dayanmışlar. Karınları çok aç olduğundan biraz süt ve kurabiye istemişler; Fakat Kurabiye canavarı çok cimri olduğundan TonTon Dedeleri kovmuş ve kurabiyelerin tamamını homur homur yemeye başlamış.

Günleeeeer geçmiş. Kurabiye canavarının sandığında ki kurabiyeler azalmaya ve en sonunda da bitmeye başlamış. Canavar bu durumdan hoşnut olmamış ve arkadaşlarından bir kilo kurabiye istemiş; Ama arkadaşları Canavara hiçbir şey vermemişler.
Kurabiye canavarı zaman geçtikçe arkadaşlarını kaybetmiş. Bu duruma çok üzülmüş ve bundan sonra çok iyi bir canavar olacağına dair arkadaşlarına söz vermiş.
Kurabiye canavarı bu olaydan sonra Çok çalışmış, adam olmuş ve Büyük bir kurabiye fabrikası kurarak seri üretime geçmiş.

-Son-

İsmim Faruk, an itibariyle 18 Yaşındayım. Kurabiyeleri severim [Gerçekten severim]
Bilgisayarda çok vakit geçiririm. Hatta öyledir ki Günde 10 saat oturmuşluğum vardır bu teknolojik illete. Genellikle oynadığım oyunlar arasında başta MineCraft olmak üzere Lotro ve Wow vardır.

Minecraft'a ilk başladığım zamanlarda [1.2.5] Hunharca ağaç devirmekten başka bir şey yapmazdım; Fakat şimdi öyle değilim. MineCraft platformu üstünde Rp yapıyorum ve Belli başlı sunucularda oynuyorum. Bunun yanında Çok profesyonel olmasam da Victorian ve Medieval dönemlerine ait mimariler yapıyorum.

Söyleyecek pek bir şeyim yok. Umarım hepinizle iyi vakit geçiririm :)

-İyi Forumlar-

Son düzenleme:

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hıı...bir..rp...ci....aynı..benim..gibi...Hangi Serverlerde Oynadin veya Hala Oynadigin Serverler Varmi?