Güzel bir seed görmenizi isterim

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Shader mod için yer arıyordum. Ama shader modla çekmedim çünkü acaip kastı hareket edemedim. Bende normal fotoğraf vermek zorundayım:

evet yorumlarınızı bekliyorum. Doğal bir köprü var. Ayrıca bugtan dolayı arkada dümdüz bir yer var.İstek gelirse seed veririm.
Seed:-6452307070023502333

Son düzenleme:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Troll konular açmak yasak.
Uzak bir yere herobrine skinli arkadaşını koyup ünlü olacağınımı zannettin ?

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım falan değil. Zombi bildiğimiz. Sadece kafatası taktım. Amaç trollemek değil merak uyandırmak.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım falan değil. Zombi bildiğimiz. Sadece kafatası taktım. Amaç trollemek değil merak uyandırmak.
"Kandırma (trolling)
Kasten üyeleri şaşırtmak, kandırmak amacıyla içeriklerin gönderilmesi yasaktır. Herobrine gördüğünüze dair konularda bu kurala dahildir."
forum.minecraftturk.com/konu/forum-kuralları.155251/

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben fark etmedim bile brine yi

GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
"Kandırma (trolling)
Kasten üyeleri şaşırtmak, kandırmak amacıyla içeriklerin gönderilmesi yasaktır. Herobrine gördüğünüze dair konularda bu kurala dahildir."
forum.minecraftturk.com/konu/forum-kuralları.155251/
Dediğim gibi "merak" uyandırmak için açtığım bir konu. Amacım konunun uzaması değil ilgi çekmesi. Eğer ceza almamı istiyorsan bildirebilirsin. "Seedler" başlığı altında bununla ilgi örnekler var.

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seedler başlığında seed eklemeniz zorunludur, 48 saat içerisinde gelmezse arşive!