)-Hikaye-Matik: Karabasan-(

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar, Buraya Bir Hikaye Yazdım,
İsteyen Bunu Kendi Haritaları ve ya Videolarında Kullanabilir.
Burada Her İki Tarafı da Katletmeye Çalışan "Karabasan Tarafsızı"nı Oynuyoruz.

[=Atlantis'ten 80.000 Mil=]

Hikaye Türü:
Fantastik-BilimKurgu

Hikaye:

Atlantis'in Güney Pasifik Bölgesinde Bulunması İle İnsanlık Büyük Bir Adım Attı.
Atlantis Şehrinin Kuzeyinde Bulunan Bir Atolyede, İnsanların Bu Güne Kadar Yapamadığı birçok İcat Çıktı.

Bunlardan Biri İse, Atlantis Şehrinin Kendisini Koruması İçin Yapılmış Olan Yapay Zekaydı.
Atlantis'in Batmış Kulelerinin Arasındaki Kazıda Çıkarılan Fantastik Taretler, Bir Tür Güç Kaynağına Bağlıymış, Fakat Deprem Yüzünden Hepsi Gitmiş.

Bu Kaynağın Yapay Zeka Üreten Mekanizma Olduğu Kanıtına Varılmış ve Bilimadamları, Bunu İncelemek İçin Dikkatle Modülü Yerinden Çıkarıp, Laboratuvar Deneği Olarak Kullanmışlar.
Bu Modül, Ne Zaman Bir Kazma Darbesi Vurulsa İnler Gibi Bir Makine Sesi Çıkarıyordu.
Bilimadamları, Bunun İmkansız Olduğu Kanıtına Vardı.
Ve Dosya Kapandı.

Aradan Sadece 1 Ay Geçtikten Sonra Seriggificat Doğal Müzesine Nakledilen Modül, Bir Gece Çalındı.
Bütün Güvenlik Görevlileri ve Diğer Teknik Timler Kaçıran Adamı Arıyorlardı.

Burada Biz, Bunu Kaçıran Adamı Oynuyoruz:

Türkiye'nin Kuzeyinde Bulunan Evine Gitti Adamımız.
Tam Denize Kıyısı Olan Bir Yerde Güvende Hissediyordu.
Özel ve Teknik Timler Hala Adamı Ararken, Bu Arada Arkeoloji Dalında Ün Salmış Herkes Bu Ünlü Hazineyi Gözlemliyordu.
İçlerinden John Miscrit Adında Olanı, Bir Oyma Mermerin Altında Şu Ana Kadar Görülmedik Bir Geçit Bulmuş.

Geçit, Sadece Bir Arabanın Sığacağı Kadarmış.
Bir Kutu İle Arabayı Deliğe Sokmuşlar ve İçinde Miscrit Varken Arabayı Salarlar.
Miscrit, Türkiye'nin Kuzeyinde, Tam Adamın Evinin Yan Tarafındaki Sahilden Çıkışı Bulur.

Etraftaki Tek Ev O Olduğu İçin Miscrit Kapıya Dayanır:

-Kimse Var Mı?
-Merhaba,Bayım!

+ Evet Buyrun?
-Sizde Acaba Bir Modül Bulunuyor Mu? diye sordu.
Lanet Olası! Benden Hiçbirşey Alamazsın!

Dedi ve İçeri Girip Kapıyı Kilitledi.

Burada, Miscrit Olarak Oynayacaksınız:

Kapı Kilitli. Pencereden Girmelisiniz, Fakat Pencereler Sürgülenmiş.
Başka Bir Yol Yok Diye Düşünürken, Ayağınızın Altındaki Mazgalın, Öğütücünün İçinden Çıktığı Düşüncesi Aklınıza Gelir.

Mazgaldan Kanalizasyona Girersiniz ve Evin Altında, Öğütücünün Çöpleri Döktüğü Yerin Kapağını Açarsınız.
Kafanıza Çarpan Boruyu Koparırsınız ve Sinsice Eve Girersiniz.

Adam Üst Kattadır ve Siz Seslerini Duyarsınız.
Evin Dış Kapısına Gidip Sanki Dışarıdan İçeri Girmek İstermiş Gibi Tekme Atarsınız.
Tekmelerin Ardından Biraz Sessizlik Olur ve Üst Kata Sessizce Çıkıp, Odaya Aniden Dalıp Adamı Öldürürsünüz.

Burada, Hakim Olarak Oynarsınız:

Miscrit'e, Adam Öldürme Suçundan Ceza Verirsiniz.
Bu Ceza 10 Yıl Hapistir.
Salondan Çıkarken Mahkumun Size Pis Bir Bakış Attığını Görürsünüz ve 20 Yıl Kesersiniz.

Son Olarak Burada İse, Yine Hakimi Oynarsınız:

Miscrit'in 20 Hapsi Geçince Hakim Telaşa Kapılır.
Buradan Kaçmalıdır Aksi Takdirde Öldürülecektir.
Fakat Aklına Plan Gelir:

Miscrit'in Yakaladığı Herifin Karısını ve Kızını Öldürür, Miscrit'in Karısını ve Kızını Ölen Diğer Anne Kızın Evine Çağırır,
Onları Evde Yalnız Bırakır ve Hipnoz Ederek, Sanki O İkisini Onları Öldürmüş Gibi Davrandırabilirsiniz.
Bunu Yaparsınız ve Miscrit, Karısı ve Kızının Hapse Girmesi Yüzünden, Sizi Öldürmeye Gelir.

Tam Sizi Öldürecekken Tuttuğunuz Adam Onu Öldürür ve Siz, Modülü Alıp, 3. Dünya Savaşında Kullanılacak Her Hangi Bir Modülün İçine Koyarsınız.

Görünmez Not: "Yani Sonuçta Hakim 2 Aileyi Öldürmüş Gibi bir şey Oldu. Hakim Burada İnsanlığa İyilik, 2 Aileye Kötülük Yapmış Oldu. Peki Hikaye Nasıldı?"
-TehPostman

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şimdi bir şey gördüm ama eğer ortaya çıkarırsam kızacaksın o yüzden sustum :D
g.not: naber kanki nassın ?

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu yasaklanmaya sebep oldu ama olmamalı bence sohbet forumu insanlar sohbet eder görüşlerini söyler.Siz birisine biraz hikaye okuyup hakkında konuşamaz mısınız?
@Manyakwolf

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu konu yasaklanmaya sebep oldu ama olmamalı bence sohbet forumu insanlar sohbet eder görüşlerini söyler.Siz birisine biraz hikaye okuyup hakkında konuşamaz mısınız?
@Manyakwolf

Peki söyleyin lütfen bu hikayenin minecraft genel kısmında aradığı şey nedir?
Mantığınızı kullanın. Ben sadece görevimi yaptım.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi Haritaları ve ya Videolarında Kullanabilir.
burda demek istenilen filmini çekebilirsiniz.Minecraft genel de bulunabilir bu yüzden.Bulunmaması gerekse sadece uyarı verip(daha önce olmadığı için puansız) kaldırabilirsiniz aynı bende yaptığınız gibi

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kendi Haritaları ve ya Videolarında Kullanabilir.
burda demek istenilen filmini çekebilirsiniz.Minecraft genel de bulunabilir bu yüzden.Bulunmaması gerekse sadece uyarı verip(daha önce olmadığı için puansız) kaldırabilirsiniz aynı bende yaptığınız gibi

Hikayeniz minecraft ile alakalı değil, bu yüzden taşıdım.
Yasaklanmanız benim elimde değil. Uyarı kuralları.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikayeniz minecraft ile alakalı değil, bu yüzden taşıdım.
Yasaklanmanız benim elimde değil. Uyarı kuralları.
Şu varki herşeyin mc ile bir alakası olabilir.MC'de bir dünya.Bu hikayenin kısa filmi yapılabilir mesela mc'de çekilip.
+ olarak;
Ben değilim yasaklanan arkadaşım

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şu varki herşeyin mc ile bir alakası olabilir.MC'de bir dünya.Bu hikayenin kısa filmi yapılabilir mesela mc'de çekilip.
+ olarak;
Ben değilim yasaklanan arkadaşım

Bu sebep konuyu Minecraft Genel bölümüne açılması için yeterli değil, hikayenin minecraft üzerinden yazılması gerekir. Ayrıca minecraft ile ilgili bir hikaye olsada taşıyacaktım. Hikayeleri "Genel Sohbet ve Kafe/Minecraft Hikayeleri" bölümüne yazmanız gerekli. Ancak bu bir minecraft hikayesi olmadığı için sadece genel sohbette.

Son düzenleme: