bakkalmarket7
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Benim Serverim Var. Bug bulundu serverde itemframe plugini var ama okla itemframedeki itemleri çıkarıyolar . ne kadar arasamda bulamadım.lütfen acilen yardım edin.
aldım olmuo aldım wg ledim frameprotect yaptım olmuoo yardımWorld Guard ile o alanı koruma altına alırsan sorun çözülür. Ben bu şekilde yaptım.
olmuyorbuild `i deny yap
bak şimdi server`in komut bloğu kullanmasını aktif et o item framelerin olduğu yerin hemen altına gir /give nick 137 1 yaz sonra o komut bloğuna şunu yaz "clear @a[r=20] arrow"(tırnaksız) bunu bir clock a bağla sonra o komut bloğunun hemen yanına bitane daha koy ona da şunu yaz "clear @a[r=20] bow"(tırnaksız) sonra oraya girişte lütfen ok ve yaylarınızı bırakın aksi halde yok olacaklar yaz. girenlerin envanterden ok ve yayları silinsin.[DOUBLEPOST=1394380614,1394380551][/DOUBLEPOST]Anlamadıysan ıp`yi ver ben yapayım.
Merhaba Benim Serverim Var. Bug bulundu serverde itemframe plugini var ama okla itemframedeki itemleri çıkarıyolar . ne kadar arasamda bulamadım.lütfen acilen yardım edin.