Oyunun Kasması Normal Mi ?

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ben fthbTR (fatihMinecraft),

Benim bir sorum olacaktı ben daha önce GTA San Andreas, Prince of Percia Forgotten Sands, gibi oyunları bu bilgisayar ile kasmadan oynadım. Fakat Minecraft gibi "sadece" PİXELLERDEN oluşan bir oyunu bile 60 fps, fakat yoğun aralıklarla 25 fps'e kadar düşüşlerle oynuyorum. Bahsettiğim 2 oyunun sistemi Minecraft'dan çok daha iyi. Sebebi nedir, çözümü var mıdır lütfen yardım edin.

SİSTEMİM:

Intel Core 2 CPU 4400 2GHz 2CPU

3.5 GB RAM.

32 bit Java.

Radeon X1550 Series 512 mb ekran kartı.

Windows XP SP3

GTA IV'yi sadece Ekran Kartı'nı 1GB yaparak Medium'da kasmadan oynayabilecek PC'ye sahibim lütfen yardım.

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende High'da Kasmadan Oynayabilecek PC'ye Sahibim ama kasıyor. Bunun Bir Çözümü Yok Galiba

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
anormal bence çünkü aynı ekran kartına sahip ve işlemcisi de 1.60 Ghz hzında olan bir arkadaşta kasma yoktu.
optifine veya mcpatcher deneyebilirsin :)

Humour

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine yükle, internettten ayarlarını bulup ayarla ve Java'yı son sürüme yükselt

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
512 MB ekran kartıyla oynamak zordur. Ben de yaşadım bu sorunu.
Benim sistemim seninkiyle aynıydı neredeyse. Daha sonra birkaç donanımı (RAM, ekran kartı) yükselttim. İşletim sisteminide değştirdim(XP -> Win7), kasmadan rahatça oynuyordum.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
512 MB ekran kartıyla oynamak zordur. Ben de yaşadım bu sorunu.
Benim sistemim seninkiyle aynıydı neredeyse. Daha sonra birkaç donanımı (RAM, ekran kartı) yükselttim. İşletim sisteminide değştirdim(XP -> Win7), kasmadan rahatça oynuyordum.
128 mb ekran kartı ile kasmadan oynanılıyor.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Çok sağ olun. ( @ZorinTR - @unununium - @KutsalEmeraldTR - @Humour - @UgurcanMKA ) Ben optifine kullandım fakat ayarlarıyla oynamadım deneyeceğim. Java sürümünü denetleyeceğim. Mcpatcher'i bilmiyorum hemen araştıracağım. Şunu söyleyeyim @ZorinTR dediğini yapacaktım(Ekran kartı yükseltme). Ancak bir yakınımız ekran kartını yükseltmek için işlemci arttırmak, RAM arttırmak vs. gerekir ve yeni bilgisayar alsan daha az tutar demişti. Soruyorum şimdi sana ekran kartını direk olarak değiştirebilir miyim 1 GB ekran kartıyla? Param yetiyor ekran kartına.

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar MCPatcher'i araştırdım ve denilenleri yaptım fakat MCPatcher profilini seçince yükleniyor, Launcher gidiyor. Normalde burdan sonra minecraft açılıyor. Fakat oyun açılmak yerine kendine reset atıyor, gene launcher ekranına dönüyor. Sebebi nedir ? @unununium [DOUBLEPOST=1394468857,1394468453][/DOUBLEPOST]NOT: OptiFine'ye ayar yapmak lazımmış. Gerçekten biraz ayar yaptım oyunda 105 fps aldım. Kasmıyor mu kasıyor arada ama kasma durumunda 35 fps civarı oluyor. Kısmen çözüldü sanırım :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar MCPatcher'i araştırdım ve denilenleri yaptım fakat MCPatcher profilini seçince yükleniyor, Launcher gidiyor. Normalde burdan sonra minecraft açılıyor. Fakat oyun açılmak yerine kendine reset atıyor, gene launcher ekranına dönüyor. Sebebi nedir ? @unununium [DOUBLEPOST=1394468857,1394468453][/DOUBLEPOST]NOT: OptiFine'ye ayar yapmak lazımmış. Gerçekten biraz ayar yaptım oyunda 105 fps aldım. Kasmıyor mu kasıyor arada ama kasma durumunda 35 fps civarı oluyor. Kısmen çözüldü sanırım :)
evet galiba optifine senin için daha iyi bir çözüm olmuş :)
optifineda özel olarak ayarların üstüne geldiğinde açıklama kutucuğu gelir (fark etmişsindir.) orada fastest olanını seçmen daha fazla fps almanı sağlar :)

UgurkansTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaw ben 12 yillik pc ile mcyi kasmadan 10 fps de oynuom gayet iyi :D özellikler:
Intel Pentium 4 islemci (3.06GHz)
480 mb ram
64 mb ekran karti :D
32 gb hdd

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

fthbTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yaw ben 12 yillik pc ile mcyi kasmadan 10 fps de oynuom gayet iyi :D özellikler:
Intel Pentium 4 islemci (3.06GHz)
480 mb ram
64 mb ekran karti :D
32 gb hdd

Nokia 3310 Cihazımdan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Kardeş naptın sen milattan önceki kalıntılara mı çömdün İşlemci hariç ram ekran kartı ölü :D[DOUBLEPOST=1394473160,1394473130][/DOUBLEPOST]
evet galiba optifine senin için daha iyi bir çözüm olmuş :)
optifineda özel olarak ayarların üstüne geldiğinde açıklama kutucuğu gelir (fark etmişsindir.) orada fastest olanını seçmen daha fazla fps almanı sağlar :)

Peki saol. Fakat neyi yanlış yaptım MCPatcher'de ?