Çift İşletim Sistemli PC'de Bir İşletim Sistemi 32 Bit , Diğeri 64 Bit Olur mu ?

Çift İşletim Sistemli PC'mde Windows 8 32 Bit , Windows 7 64 Bit Olur mu ?

• Kullanılan toplam oy
    9

I3eyazCrafter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ,

Yeni 2 GB Ram aldım.Daha önceden de 2 GB vardı , 4 GB Ram'ım oldu.Bildiğiniz gibi 32 Bit 3.2 GB Ram'a kadar destekliyor.Bilgisayarı babamla beraber kullanıyoruz.64 Bit kurmayı düşünüyorum fakat babamın programları vb. cracklar sürümler falan onlar 64 Bit pek desteklemiyor.Bilgisayar çift işletim sistemli ; Biri Windows XP 32 bit, öbürü Windows 8 32 bit.Windows XP'yi Windows 7 64 Bit yapacağım.Fakat Windows 8 32 bit olarak kalırsa sorun olur mu ?

Yani : Çift İşletim Sistemli PC'mde Windows 8 32 Bit , Windows 7 64 Bit Olur mu ?

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olmasi lazim, buraya değilde bilgisayar forumlarina acarsaniz daha çok bilgi sahibi olursun.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

I3eyazCrafter

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pc özellikleri : AMD Phentom x2 2.70 GHz İşlemci ,
4 GB 667 MHz Ram
HD 5550 Saphire AMD Ekran Kartı

Şu anda üstünde XP ve W8 kurulu.İkiside 32 bit ve herhangi bir performans düşüşü yaşamıyorum
.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Benim aklıma takılan 64bit desteklemiyor demen. Her program illa ki 64bit destekleyecek diye bir kural yok zaten. 64bit sistemler 32bit programları da çalıştırır.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Olabilir ancak iki OS'un iyi çalışması için sistemin iyi olması gerek.
Arkadaş VirtualBOx'tan bahsetmiyor. Yani Dual Boot'tan bahsediyor. VirtualBox'ta 2 işletim sistemi aynı anda çalışır. Ancak Dual Boot demek işletim sisteminin tek başına çalışması demek. Yani donanım tek başına 1 işletim sistemini kaldırabiliyorsa tek sınır HDD yada arkadaş SSD kullanıyorsa SSD, yada depolama alanıdır.[DOUBLEPOST=1403170188,1403170085][/DOUBLEPOST]
64 Bit sistemler 32 bit programları çalıştırıyor ama bazı programları çalıştırmıyor.:)
Ben Lenovo Z580 cihazım ile Windows 8 Single Language 64 bit kullanıyorum. Şimdiye kadar bana program konusunda sıkıntı yaratmadı. Sadece 1 oyunda yarattı. Oyunun adı: Crysis 1. Onu da orjinal alarak sorunu çözdüm. Crysis 2 Maximum Edition ve Crysis 3 Digital Deluxe sorunsuz çalışıyor.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Affedersiniz yanlış oy kullandım olur. Eğer tabi 64 bit işlemci kullanıyorsanız ikiside olur...