Minecraft Yeraltı Gizemleri %30 1.7.5

HasanCelil414

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım sen açsan ben bilmiyorum daha yeniyim mapta da oynadın mı nasıl[DOUBLEPOST=1394385661,1394385132][/DOUBLEPOST]Açma benim arkadaş açtı 3 kisilik yapcaz

Lanetli Creeper

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum mapı çok beğendim. Daha yeniyim demişsin ama bu işi çok uzun süredir yapan çoğu kişi bu kadar güzel map yapamıyor. tabii ki %30 üzerinden değerlendiriyorum. Umarım bozmazsın. İyi çalışmalar. Yeni bir efsane doğuyor sanırım :)

sakocuk12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşım bu kötü değilmi ? Minecraftta birsürü texture pack var birsürü redstone icadı var command blocklar var . Siz hala yazıları tabelaya yazıyosunuz . (Alına lütfen)

Sana iki minecraft komutu yaziyim chat yerinde renkli yazmaya yarar.

/give <oyuncuadın> minecraft:command_block YAZIP komut bloğu al

Renkli yazmak icin komut bloguna sag tikla bu kodu yaz

tellraw @a{"text":"Oyuncuya vermek istedigin Mesaj","color":"Burası renk buraya alttaki listede verdiğim isimlerden birini yazacaksın"}

Red:"Kırmızı"
Green:"Yeşil"
Blue:"Mavi"
Black:"Siyah"

yardımım dokunduysa ne mutlu bana.Türkiyedeki minecraft harita sektörü çok berbat (Kendime profesyönel demiyorum) 2 Kişiyle bi map yap harika olmasada olsun yani.Siz güzel yapın biz oynayalım.Mesela böyle haritaları hiç sevmem ben :/ ama değişik şeyler katarsan güzel olabilir.Renkli Yazı yazma ile ilgili daha çok bilgi öğrenmek istersen @SRDTRK Adlı üyemizin bir videosu var :) Buyur

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzelde bir hikaye yapsan mesela göreve girişte parkur falan demese? Onun yerine işte zorlu yollardan falan geçeceksin falan de bak on numara olur..

IEmoMertI

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşım bu kötü değilmi ? Minecraftta birsürü texture pack var birsürü redstone icadı var command blocklar var . Siz hala yazıları tabelaya yazıyosunuz . (Alına lütfen)

Sana iki minecraft komutu yaziyim chat yerinde renkli yazmaya yarar.

/give <oyuncuadın> minecraft:command_block YAZIP komut bloğu al

Renkli yazmak icin komut bloguna sag tikla bu kodu yaz

tellraw @a{"text":"Oyuncuya vermek istedigin Mesaj","color":"Burası renk buraya alttaki listede verdiğim isimlerden birini yazacaksın"}

yardımım dokunduysa ne mutlu bana.Türkiyedeki minecraft harita sektörü çok berbat (Kendime profesyönel demiyorum) 2 Kişiyle bi map yap harika olmasada olsun yani.Siz güzel yapın biz oynayalım.Mesela böyle haritaları hiç sevmem ben :/ ama değişik şeyler katarsan güzel olabilir.Renkli Yazı yazma ile ilgili daha çok bilgi öğrenmek istersen @SRDTRK Adlı üyemizin bir videosu var :) Buyur

Onun yerine say yazıp yazcağı yerin başına '§' bunu koyabilir.Kodlarıda burda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.