Minecraft Teamxtreme 1.7.2 launcher sorunu

Feronia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft'ı acınca updating launcherde takılıyor oyundan atıyor, oyunu silip baştan yükledim yinede aynı hata, dünden beridir böyle oluyor, çözümü bilen varsa söylesin

06emrem06

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynen Kardeşim bendede bu hata var deliye döndüm kaç kere minecraft'ı sildim sildim yükledim çare yok internete her yere baktım yok yok inşallah burdan bilen biri çıkarda bize yardım eder :(:S:emin::(:S:emin:<_<<_<:sinirli::sinirli:

Feronia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhalde teamextreme launcherini kullanan herkeste var bu sorun dün yoktu ama yeni cıkmıs.

06emrem06

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ama arkadaşımda hiç öyle bir şey yok daha 2gün öncesine kadar rahatca oynayabiliyordum fakat artık oynayamıyorum krize girdim minecraft'sız hayat çekilmez bi hayat ya hiç kimse yokmu bunu bilecek yardım :olgun::olgun::ha::ha::olgun::olgun::ha::ha::olgun::olgun::ha::ha:

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Warezden illegalden uzaklaşında oyun yapımcısına uğraşları için karşılığını verin. Madem oyunu çok seviyorsunuz yapımcının hakkını verip oyunu alın. Bu durumdada sorunlarınız kalmayacaktır.

06emrem06

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ama arkadaşımda bu sorun yok bende var neden onda yok bende var ? :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:[DOUBLEPOST=1395166477,1395166430][/DOUBLEPOST]
Warezden illegalden uzaklaşında oyun yapımcısına uğraşları için karşılığını verin. Madem oyunu çok seviyorsunuz yapımcının hakkını verip oyunu alın. Bu durumdada sorunlarınız kalmayacaktır.
Ama arkadaşımda bu sorun yok bende var neden onda yok bende var ? :ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha:

Feronia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir yolu daha var kendim çözdüm ; interneti kapatıp launcheri acın ve öyle oynayın launcheri actıktan sonra dilerseniz interneti acabilirsiniz sorun olmaz

BassLeosis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım TeamExtreme sunucusuna girmek için en düşük minecraft 1.7.4 sürümüne ihtiyacın var. Unutmayın sunucu yeni güncelleendi artık 1.7.2 desteklenmiyor.

Feronia

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım TeamExtreme sunucusuna girmek için en düşük minecraft 1.7.4 sürümüne ihtiyacın var. Unutmayın sunucu yeni güncelleendi artık 1.7.2 desteklenmiyor.
sunucu değil launcherden bahsediyorum.[DOUBLEPOST=1395604972,1395243012][/DOUBLEPOST]Sürüm düsürerekte hatayı aşabilirsiniz.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynen Kardeşim bendede bu hata var deliye döndüm kaç kere minecraft'ı sildim sildim yükledim çare yok internete her yere baktım yok yok inşallah burdan bilen biri çıkarda bize yardım eder :(:S:emin::(:S:emin:<_<<_<:sinirli::sinirli:

TeamExtreme 1.7.2 Launcher Update cikti tekrar indirmelisiniz ama oyunu almak en mantiklisi boyle update gibi seylerle ugrasmazsiniz hemde oyunu yapan firma yani Mojang a hakkını verirsiniz.