Minecraft Hakkında Bilgisi olanlar bir kaç sorum olucak :)

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecrafttaki görüntümü nasıl değiştirebilirim ? Oyundaki ismim benim istediğim isim olmalı.

2.si Bazı fotolara bakıyorum normalden daha değişik güzel görünüyor.Nasıl yapılıyor ayarlara biraz baktımda bulamadım.

Son düzenleme:

DerMachine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onun için orijinal Minecraft hesabı satın alman gerekir minecraft.net üzerinden.Kendi ismin üzerine premium hesap alınca kendi istediğin görüntüyü site üzerinden yükleyebiliyorsun.

eMiLy742

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani yine herşeyi premium çözer :D
Para her kapıyı açar.
Edit: Kapı para açamaz :S[DOUBLEPOST=1395179479,1395179332][/DOUBLEPOST]Oyunun orjinal sitesi olan minecraft.net 'den 19.95 € 'ya yani 60 tl civarı bir paraya Premium hesap olarak adlandırılan paralı ve normal oyunun Steve karakteri görüntüsünden başka kendi tasarladığın görüntüleri koyabildiğin hesabı alabilirsin.

BassLeosis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sürümüne göre Minecraft Crackli de olsa skin yükleyebilirsin. Bu da senin oyundaki görüntünü değiştirir. Sürüm bilgini verirsen daha rahat çözüm bulursun. Skin sitesi için de Skindex.com veya novaskin.me 'ye bakabilirsin.

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sürümüne göre Minecraft Crackli de olsa skin yükleyebilirsin. Bu da senin oyundaki görüntünü değiştirir. Sürüm bilgini verirsen daha rahat çözüm bulursun. Skin sitesi için de Skindex.com veya novaskin.me 'ye bakabilirsin.
:) o siteye baktımda ismi değiştiremyosun.Ben kendi ismimle değişik skinle girmeyi kastetmiştim.[DOUBLEPOST=1395240530,1395239303][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 2.soruma cevap alamadım konuyu okursanız :)