Meraba foruma yeni katıldım :) Biraz konuşalım nedersiniz ?

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben minecraft'a yeni başladım bu siteyi de yeni öğrendim.Oyunu bilenlerden birkac tüyo alabilirim :)
Bana önereceğiniz şeyleri yazarsanız sevinirim.

eMiLy742

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin :)
Önerim fazla Single Player oynamadan önce hemen Multiplayer'a girip Faction kasmandır.
Bazı server'ların oyuncuları ne kadar acımasız ve profesyonel oyuncular olsada , oyunu sana öğreticek kişiler bunlardır.
& "Acı yoksa kazançta yoktur." :D

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle hoş geldin :)
Önerim fazla Single Player oynamadan önce hemen Multiplayer'a girip Faction kasmandır.
Bazı server'ların oyuncuları ne kadar acımasız ve profesyonel oyuncular olsada , oyunu sana öğreticek kişiler bunlardır.
& "Acı yoksa kazançta yoktur." :D
:D faction klan demek.klan varmıydı bu oyunda varsa nasıl gircem coklu oyuncuya girdim napcam sonra

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Faction Server :

Belirli yollar ile para kazanırsın bunlar Jobs (işler) vs. gibi şeyler ve bunların parası ile klan kurup klan kalesi inşa edebilir , başka klanlara enemy (düşman) olabilir , kalelerini istila edebilir ve eşyalarını alabilirsin. Çok zevkli ve sürükleyici bir deneyim olmasının yanında hem yeni başlayanlar için survival hemde multiplayer deneyimidir :) (Not: Başkalarının klanınada girebilir veya başkalarını klanına alabilirsin)

Nasıl bir faction server'a giriş yaparım ? :

Multiplayer (Çok oyunculu) > Add server (Sunucu ekle) > Server Adress (Sunucu Adresi) bölümüne istediğin bir server'in ip'sini yazıyorsun.
Oyun seni Multiplayer ekranına atıyor , ekranda eklediğin sunucu bulunuyor ve sende üstüne çift tıkladığın zaman giriş yapabiliyorsun.
Hmmm...Çok sağol birkaç gün tek oyunculuda takılırım sonra dediğin Klanlı sunuculara girerim.:) Teşekkürler yorumların için.[DOUBLEPOST=1395177283,1395177225][/DOUBLEPOST]
Sadece Faction ile yetinme binlerce mod minigames var crackli veya premium serverlar var elbet faction oynayacaksın ama factionda takılı kalma
https://forum.gamer.com.tr/konu/snapshot-14w02a-b.174820/page-10#post-935037 buraya bir bak istersen bende seninle aynı fikirdeyim :)

eMiLy742

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Faction nedir ? :

Faction , playerlar (oyuncular) arasında yapılan savaş içerisinde bir yaşam tarzı olarak nitelendirmekteyim. İlk zamanda her server'in farklı bir yöntemi var fakat genelde Job (iş) yaparak para kazanıyorsun. Bu parayla klan kurabilirsin ve klana insanları alabilirsin, başka klanları enemy (düşman) yapabilir onlara savaş açıp klan kalelerine saldırabilir ganimet olarak eşyalarını alabilirsin. Ve klan kurmak sadece sana mahsus olmadığından başka kişilerin kurduğu klanlarada katılabilirsin. Yeni başlayanlar veya profesyonel oyuncular fark etmeksizin herkesin zevkle oynayabiliceği hem survival hemde multiplayer deneyimidir.

Multiplayer bir oyuna nasıl giriş yapabilirim ? :

Minecraft > Multiplayer (Çok Oyunculu) > Add Server (Sunuc Ekle) > Server Adress (Sunucu Adresi) kısmına istediğin sunucunun ip'sini yazıyorsun > Complete (Tamamlandı) diyerek sunucuyu ekliyorsun > Multiplayer bölümünde artık eklediğin sunucu bulunuyor ve ister üstüne çift tıkla , ister Connect Server (Sunucuya Bağlan) diyerek girebilirsin. Birden fazla sunucu ekleyebilir her birinde farklı bir yaşam tarzı içinde bulunabilirsin ama yeni başlayan oyuncular için birden fazla sunucuda oynamak fazla vakit ve emek alır ve kafa karıştırıcı olabilir. Aynı anda oynamanı tavsiye etmem :)

Bu sunucuları Nereden Bulabilirim ? :

forum.minecraftturk.com sitesinden konulardan veya reklamlardan bulabilirsin.

(Not: Uğurcan arkadaşımızın dediği gibi sadece faction'a takılı kalma kendini geliştir :) )

DexStarLP

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bence sonoyuncu servere gel her şey ver hungergames minigames creative ve faction parkurda var oraya gel senle takılalım play.sonoyuncu.com dostum :)