TF2 Taunt Modu

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam gençler benim yine bir sorunum var şimdi ben Soldier takla atma taunt modu indirdim.Çalışışıyor ama diğer online oyuncuların tauntu gördüklerini bilmiyorum.Bi serverde taunt modu kullanmış modları var ama ben sorduğumda hayır gözükmüyor diyorlar...Şimdi ben tauntu nasıl diğer oyuncuların görmesi için ne yapmak gerektiğini soracaktımda.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu gibi sonradan eklenen şeyleri diğer oyuncular görmez sadece sana özeldir. Oyunun kendine ait (Orjinal) olan tauntları gözükür Tf2 mağazasında satılan veya düşen tauntlar var sadece bunlar diğer oyuncular tarafından gözükür kısaca sen nekadar özel dosya indirip raplace yapsanda diğer oyuncular görmez .

Leosteon

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gibi sonradan eklenen şeyleri diğer oyuncular görmez sadece sana özeldir. Oyunun kendine ait (Orjinal) olan tauntları gözükür Tf2 mağazasında satılan veya düşen tauntlar var sadece bunlar diğer oyuncular tarafından gözükür kısaca sen nekadar özel dosya indirip raplace yapsanda diğer oyuncular görmez .
ama yani şimdi ben serverlerde rus dansı mod tauntunu yapanları gördüm ve onlarınki gözüküyor benimki niye gözükmüyor diye merak ediyordum sadece

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TF2 hakkinda pek bir bilgim yok, lakin olmaması normal gibime geliyor. Örnek ile betimleyecek olursak minecraft'da smart moveing modunu indirdiğinde birçok animasyon ekliyor, bunu kendin yaptığını görüyorsun (başkalarında yüklü olmasa bile onların hareketlerini animasyon ile gösterir) fakat diğer oyuncuda da mod yüklü değilse seni normal bir şekilde görüyor.

Dediğim gibi TF2 hakkında pek bir bilgim yok lakin karşındaki kişide de (veya serverda TF2 de olaylar nasıl işliyor bilmiyorum) varsa ve buna rağmen gözükmüyorsa versiyon uyumsuzluğu gibi bir şey mümkün olabilir.

BONANZA

Demir Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ama yani şimdi ben serverlerde rus dansı mod tauntunu yapanları gördüm ve onlarınki gözüküyor benimki niye gözükmüyor diye merak ediyordum sadece

Servera özel bir taunt olabilir server sahipleri bu gibi özel modelleri ve tauntları sonradan ekleyebiliyor ama vanilla ( Sade ) biçimli serverlarda bu olamaz .

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
TF2 ustasına bastın ayağını şanslı say :D

şimdi modun belli tauntları vardır belki onları yapıyordur ama bence yapamamsı yani onda o mod olmadığı için göremez,kısacası karşı tarafta aynı şeyi yüklemez ise göremez ._.