Praetorian
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Plugin güzel
O zaman kullanmazsınız bu kadar basit.
"kullanmazsınız bu kadar basit" ne söylediğimi anlamadığını bir cümlede özetlemişsin bravo
Plugin güzel
O zaman kullanmazsınız bu kadar basit.
Evet anlamıyorum, böyle bir plugini kötü bir şey için kullanıcaklarsa o swlerden bir şey beklenmez."kullanmazsınız bu kadar basit" ne söylediğimi anlamadığını bir cümlede özetlemişsin bravo
Evet anlamıyorum, böyle bir plugini kötü bir şey için kullanıcaklarsa o swlerden bir şey beklenmez.
bir şey Değişmez , Sen sanıyorsunki &1 &2 &3 ... 9'a kadar gidiyor bitiyorHani mesaj yazarken &1mesaj gibi renkler varya onları çoğalt![]()
Bende bilmiyorum Türkçe kelimeler garip duruyorMerak ettimde,
Neden tüm kodlama metodların ingilizce.
Java dilinde sadece 9 renk mi var -.-bir şey Değişmez , Sen sanıyorsunki &1 &2 &3 ... 9'a kadar gidiyor bitiyor
&a , &b , &e , &d
Tabikide.Bende plugin kodlamak istiyorum ve başlarsam bıkmadan devam ederim bana yardımcı olabilirmisin ???
GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dikkatli okursan anlıcaksın benim orda anlatmak istediğim şey zaten oJava dilinde sadece 9 renk mi var -.-
Pardon onları unutmuşumTabikide.
Skype: muhammed2188[DOUBLEPOST=1395338774,1395338658][/DOUBLEPOST]
Dikkatli okursan anlıcaksın benim orda anlatmak istediğim şey zaten o
Minecraft'ta 9 renk yok &1 , &2 , &3 gidiyor 9'a kadar ama bitmiyor
&a, &b, &c, &d, &e,&f ...
Minecrafttaki bütün renkleri renk kodları "&" ile zaten gösterebiliriz yani /CSP Renk <RENK> <Mesaj>
Anlamı olmaz.
Gerçekten sanki az edit gibi geliyor.Merak ettimde,
Neden tüm kodlama metodların ingilizce.
Edit derken alıntı mı demek istedin ?Gerçekten sanki az edit gibi geliyor.
Bak bu iyi fikir[DOUBLEPOST=1395519609,1395436165][/DOUBLEPOST]Montaj falan yaparızAma gerçekten Admin'ler için gerekli bir program. Mesela bir Moderator aldığın zaman başkasının ağzı ile küfür edersin ve Moderator'un ne tepki verdiğine bakarsın.
Bunu Ekliceğim Süreyi Diyorsan 1 Saatimi almazBirde bu ne kadar sürer günlük ??
Yani saat olarak.
GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi