FDGod-Guzel Bir Calisma /İceri Gir Degerlendir/

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse ilk olumlu yorumu ben yapıyım:)
Bence kale süper olmuş.Sadece icerdeki garnizonun yada herneyse çatısı kötü durmuş.Örsle surların duvarlarını yapman değişik güzel olmuş :)
9/10[DOUBLEPOST=1395336733,1395336262][/DOUBLEPOST]
Adam bahçeye idman sahası yapmış bu değişik bir şey bence :)

Değişik bir şey deil. Ayrıca idman sağları öle olmaz. Genellikle duvarlara doğru yapılır ve okadar konulmaz. Ok atma yeride olması gerekir. SKYRIM den öyle gördüm ben.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar gerekli eleştiriyi yapmışlar. yinede ben bir kaç öneri vermek istiyorum;

*Göze hitap etmeyen dekorasyonlardan gereğinden fazla kullanmışsın. [Bkz; "Kalenin etrafını saran merdivenler" ve "Sur niyetine kullandığın örsler"]
*Evin yapımında kullandığın çatı hiçte güzel değil. Değiştirmeni şiddetle tavsiye ederim.
* Ve son olarak da kuleye benzeyen o şeyleri de geliştirmeni öneririm.

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Değişik bir şey deil. Ayrıca idman sağları öle olmaz. Genellikle duvarlara doğru yapılır ve okadar konulmaz. Ok atma yeride olması gerekir. SKYRIM den öyle gördüm ben.
Ok atma yerini doğru dedin.Şeker kamışları yerine ok atma sahası yapsaydı yerinde olurdu.Askeri bir yerin içinde şeker kamışı tarlası tuhaf olmuş :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
10/4 :)

Tapatalk ile. Galatasaraylilik bir gerillanin hayata tutunmasidir. Susarsa catisma, konusursa savas, yazarsa destan, severse ask olur!

xdzaa21

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Guzel olmus kapısı ve surları dısında 10/6

CTA-E07-13A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi