Lütfen herkes bakabilrmi :)

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar
Skypemi eklermisin: lordcookiezz55 biraz sohbet etcek adam olsun kimse yok skypemde

Son düzenleme:

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oğlum bu ne ya bugün rapor etmekden soldum herkes forum kurallarını okusun ya MİNECRAFTLA İLGİLİ ALIM SATIŞ YASAK! FORUMDA !!

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oğlum bu ne ya bugün rapor etmekden soldum herkes forum kurallarını okusun ya MİNECRAFTLA İLGİLİ ALIM SATIŞ YASAK! FORUMDA !!
aaa harbi mi özürdilerim ya.Forum kurallarını okumaya üşendim abi cok uzun yaa.Zaten yavaş okuyom kaldırıyorum mesajı tekrar özürdilerim forumdan.[DOUBLEPOST=1395430108,1395430016][/DOUBLEPOST]kONUYU nasıl silcem ya :S

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Konu silinmiyor kendi mesajını rapor edip silmelerini isteyebilirsin ^^

eMiLy742

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bütün internetteki bebe mantığı benim mantığım gibi işlemeli. Bebe demek Bebek demektir bunu biliyoruz, peki kime bebek deriz? tabii ki yeni doğmuş ve gelişmemiş bir bebek kadar zekası olan kişiye bütün konu zekaya bağlı işlediği için yaşa bağlı olarak kimseye bebe (aslı bebek) demem fakat bebe dediğim kişilere sadece zekasına bakarak bebe derim adını veya yaşını bilmeme gerek bile yok ^_^

DeathFlowHD

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bence bütün internetteki bebe mantığı benim mantığım gibi işlemeli. Bebe demek Bebek demektir bunu biliyoruz, peki kime bebek deriz? tabii ki yeni doğmuş ve gelişmemiş bir bebek kadar zekası olan kişiye bütün konu zekaya bağlı işlediği için yaşa bağlı olarak kimseye bebe (aslı bebek) demem fakat bebe dediğim kişilere sadece zekasına bakarak bebe derim adını veya yaşını bilmeme gerek bile yok ^_^
^_^