PLUGİN YARDIM 2 SORU İLGİLENİR MİSİNİZ ?

MCproBurak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR 2 SORUM OLACAK :

•VDS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ BURDA BİRDEN FAZLA SERVER AÇIP HUB YAPICAZ FAKAT SERVERLARI PORTALLA NASIL BAĞLICAĞIMIZI BİLMİYORUM ANLATIR MISINIZ ?

•İKİNCİSİDE HACK LERDEN KORUNMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ ??

umutlord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. BungeeCord kullanmanız gerekiyor ki bungeecord biraz zahmetli iştir biraz araştırın eğer pek fazla anlamaz iseniz skype:
tezzet5

2. Eğer vds alırsanız iyi bir ram ile alın yani 4 gb ramlı almayın çünkü ddos atak yerseniz ramlar çok işinize yarayacaktır extradan bir koruma istiyorsanız 250 lira daha gözden çıkarmanız gerekiyor ama pek fazla gereksinim duymazsınız

eğer başka sorularınız varsa skype ekleyin : tezzet5

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
2. Eğer vds alırsanız iyi bir ram ile alın yani 4 gb ramlı almayın çünkü ddos atak yerseniz ramlar çok işinize yarayacaktır extradan bir koruma istiyorsanız 250 lira daha gözden çıkarmanız gerekiyor ama pek fazla gereksinim duymazsınız

O değilde bazı sunucularda ddos koruması var diye biliyorum ? mesela : Nitrado

MCproBurak

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1. BungeeCord kullanmanız gerekiyor ki bungeecord biraz zahmetli iştir biraz araştırın eğer pek fazla anlamaz iseniz skype:
tezzet5

TEŞEKKÜRLER[DOUBLEPOST=1395598484,1395598449][/DOUBLEPOST]
BungeeCord İle Napacağız?

umutlord

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bungeecord kurmanız gerekiyor[DOUBLEPOST=1395598884,1395598854][/DOUBLEPOST]Onunla başka serverleri birleştrebilrsiniz