This portal goes nowhere! Hatası yardım edin nethere gidemiyorum.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bi hata var nethere gitmek isteyince
" This portal goes nowhere! "

hatasını alıyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Zether Portalı Hiç Biiryere Işınlamıyor. Bence Config ve Propties Dosyanı Gözden Geçir :D (Tekrar)

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsunuz ben zaten bir sorun oludğu için yazıyorum yoksa zaten proportesie bakmadan size yazmam ve zaten propertieses bakmadan bir server açan görmedim propertieste sorun yok[DOUBLEPOST=1395675862,1395675815][/DOUBLEPOST]
Multiverse Nether Portals yüklü mü ?
yüklü

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsunuz ben zaten bir sorun oludğu için yazıyorum yoksa zaten proportesie bakmadan size yazmam ve zaten propertieses bakmadan bir server açan görmedim propertieste sorun yok[DOUBLEPOST=1395675862,1395675815][/DOUBLEPOST]
yüklü
Ondan kaynaklanıyor olabilir , araştırıyorum.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birde olum sen sunucumuza builder olsana vds builderde lazım :)[DOUBLEPOST=1395676179,1395675903][/DOUBLEPOST]Ama builder değlde kurucu olarak geçcen hub server :)
Builder olsam bile aktif olamam.Çok yoğun bir aydan geçiyorum.
Soruna gelecek olursak net bir şeye ulaşamadım ama multiverse netherportals yerine direk multiverse portals kullansan olmaz mı ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bildiğim kadarıyla portalları oluşturduktan sonra onları hangi portala gitmesini istiyorsanız onları eşlemelisniz. Ama eşleme yapmadıysanız bu hata normal.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
eşleme yok ben skyblocka oyuncular nether potal oluşturduklarında bir noktada (netherda) doğmalarını istiyorum