Gelişme kaydediyorsun ? yorumu sacma buldum eminimki kötü bir buildersin.
(Böyle gereksiz yorumlar yapmayın.)Gelişme kaydediyorsun çünkü diğer evlerini yakından takip ediyorum , blok seçimlerin yanlıştı ve bazı yerlerde gereksiz kullanımların vardı . Burda uyumlu bloklar ve gereken blok gereken yerde kullanılmış . Yinede sen değerlendiriyorsun fakat benim gözümden bu bir gelişme![]()
Edir : Kötü Builder Olduğumu Düşünmüyorum.
Vol.2 yi kastettim blok seçimlerinde ama Vol.1'de de hatan yok değildiVol.1 herkes begenmisti blok secimleride gayet iyiydi, tamam bu ev 2 sindende daha güzel
lakin vol.2 yi kastediyorsan söylediklerinde haklısın kabul ediyorum![]()
Vol.2 yi kastettim blok seçimlerinde ama Vol.1'de de hatan yok değildiAma 3'ünü değerlendirirsek bu en iyisi ve mantıklı olarak gelişme kaydetmişsin
![]()
Forumda yeniyim minecraftı 2 yıldır oynuyorumForuma yeni katılmıssın belki oyunda yenisindir bloklarının uyumunu falan bilmen gercekten ilginc :/ belki de yılların oyuncususundur![]()
Forumda yeniyim minecraftı 2 yıldır oynuyorum![]()
Kısa sürede yaptığım bir tane var onu açmayı planlıyorum ancak shader mod sıkıntım var halledince shader'i açarım konuyuModern ev falan yapıyorsundur haliylen konuda acarsın artık yakın zamanlarda![]()
Öyle bir durum değilnasıl bi sıkıntı pc kaldırmıyordur veya shaderi yanlıs yüklemissindir
Öyle bir durum değilkarar veremiyorum , Birde pc kaldırmıyacak gibi .
Onu düzelticemde bi ara beraber yapalım belki iyi bişiler çıkarshadersizde fazla iyi olmaz tüh hadi neyse yeni bir eve baslıyacağım hayırlısıyla![]()