CrawLLinq
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Bana özel kasıtlımı yorum yapıyorsun yoksa genelmi ? Söylede ona göre davranayım.Psikolojik sorunların var sanırımbu ne kola kutusu mu
Bana özel kasıtlımı yorum yapıyorsun yoksa genelmi ? Söylede ona göre davranayım.Psikolojik sorunların var sanırımbu ne kola kutusu mu
medieval mc ye uyuyor ^^Medieval ne kadar popi oldu herkes onu yapıyor.. Biride farklı olsun gecekondu yapayım falan demiyor..
İyi olmuş..
Sen yap da göster bize nasıl 10/10 oluyormuş.. Ayrıca neden böyle eleştirdiğini de söyle de arkadaş da düzeltsin..pervaneler yada işte ne diyorsanız o olmasa 1/10 bile olmaz.
First thing first bu bir forum yani istediğime karışırım bu benim en doğal hakkım..demin limon lu bi arkadaş kola kutusu gösterdi ondan ona benzettim eleştiri bu sen karışamazsın.
pervane yada ismi ne ise o zaten bir yerlerden alınmış gibi bir hali var.
andırıyo ki bence yanihayatında hiç kola kutusu görmedinmi mübarek
![]()
Lütfen pervaneleri ben yaptım biraz dikkat arkadaş belirtmiş zatendemin limon lu bi arkadaş kola kutusu gösterdi ondan ona benzettim eleştiri bu sen karışamazsın.
adımız limonluya çıktıdemin limon lu bi arkadaş kola kutusu gösterdi ondan ona benzettim eleştiri bu sen karışamazsın.
ergengsin,ergenim,ergenizbunlar ergenliğe giriyor ve sonuç işte bu