OsmanDemirel
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaslar Benim size sorum Olcak Shaders Mod kuruyom Siyah Ekran Çıkıypr İşletim Sistemim:Windows 7 32 Bit İşlemci:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 Yardım edin
O sistemde kasması normal değil acayip yüklü bir shader ve arkada bir sürü program açıktır bence ve i5 ghz ? ve Windows ise 64 bitten 32 bit e geç daha iyi performans alırsın.Bende bile shader mod kasiyoro bilgisayarda oynayamassin (FULL AYARLARDA KASIYOR)
PC ÖZELLİKLERİ :
i5 3860K
Nvidia GTX710M (256 Bit)
8GB RAM
64 Bit
Bu sistem ile üzgünüm ama shader olmaz Texture Pack ile idare edin.Merhaba Arkadaslar Benim size sorum Olcak Shaders Mod kuruyom Siyah Ekran Çıkıypr İşletim Sistemim:Windows 7 32 Bit İşlemci:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 Yardım edin
Bendim pc ekran kartı hariç aynı. O zaman kasmamasını ekran kartına boçluyum.Bende bile shader mod kasiyoro bilgisayarda oynayamassin (FULL AYARLARDA KASIYOR)
PC ÖZELLİKLERİ :
i5 3860K
Nvidia GTX710M (256 Bit)
8GB RAM
64 Bit
İyi bir bilgisayar varsa ve 2-3 GB ram verirsen tek sorun sessiz oynuyorsan fanın sesi oluyor.kardeşim shader mod ile btf 4 gibi oluyor hatta ondan daha kasıyor bir forumda okumuştum
Benim bi tanıdığımın sistemini söyleyeyim ve shader doğru düzgün kasmadan çalışıyor.kardeşim shader mod ile btf 4 gibi oluyor hatta ondan daha kasıyor bir forumda okumuştum
Bende bile shader mod kasiyoro bilgisayarda oynayamassin (FULL AYARLARDA KASIYOR)
PC ÖZELLİKLERİ :
i5 3860K
Nvidia GTX710M (256 Bit)
8GB RAM
64 Bit
ÇöktüSEUS Ultra DOF kurdur arkadaşına. Bilgisayar canlı kalırsa iyi.![]()
PC Özelliklerinden kaynaklanan birşeydir özelliklerini yazarsan sevinirimarkadaşlar bendede sorun olun oluyor mapı açıyom oyun atıyo![]()
Kardeş Nasıl Gb veya Ram Veriyoruz Anlamadım Yardımcı olurmusun Skypeden Sana Mesaj Attım Cevap vermedinBenim bi tanıdığımın sistemini söyleyeyim ve shader doğru düzgün kasmadan çalışıyor.
Intel i3 2.97 GHZ İşlemci
NVIDIA 2 GB Ekran Kartı
4 GB DDR3 RAM
32 bit Windows 7
Sorunsuz oynuyor.
Sizdeki sorun şu olabilir göstereyim.
Minecraft Launcher a gelince Edit Profile Deyin
![]()
2 GB Vermek için -Xmx1G yerine -Xmx2G yazacaksınız... 3 GB Vermek için ise -Xmx3G yazacaksınız Yani Kısaca
-Xmx(GBSAYISI)G Yapacaksınız
Skype a bakarsan yardımcı olabilirim.Kardeş Nasıl Gb veya Ram Veriyoruz Anlamadım Yardımcı olurmusun Skypeden Sana Mesaj Attım Cevap vermedin
Yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol