Minecraft Shaders Mod İle İlgili

OsmanDemirel

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Benim size sorum Olcak Shaders Mod kuruyom Siyah Ekran Çıkıypr İşletim Sistemim:Windows 7 32 Bit İşlemci:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 Yardım edin

bReaKeR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben kurabilirim sana
Ekle Yardımcı olabilirim sana

Jishiki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende bile shader mod kasiyor :D o bilgisayarda oynayamassin (FULL AYARLARDA KASIYOR)

PC ÖZELLİKLERİ :

i5 3860K
Nvidia GTX710M (256 Bit)

8GB RAM
64 Bit

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende bile shader mod kasiyor :D o bilgisayarda oynayamassin (FULL AYARLARDA KASIYOR)

PC ÖZELLİKLERİ :

i5 3860K
Nvidia GTX710M (256 Bit)

8GB RAM
64 Bit
O sistemde kasması normal değil acayip yüklü bir shader ve arkada bir sürü program açıktır bence ve i5 ghz ? ve Windows ise 64 bitten 32 bit e geç daha iyi performans alırsın.

[DOUBLEPOST=1395911083,1395910954][/DOUBLEPOST]
Merhaba Arkadaslar Benim size sorum Olcak Shaders Mod kuruyom Siyah Ekran Çıkıypr İşletim Sistemim:Windows 7 32 Bit İşlemci:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 Yardım edin
Bu sistem ile üzgünüm ama shader olmaz Texture Pack ile idare edin.

Son düzenleme:

LastHeroRS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim shader mod ile btf 4 gibi oluyor hatta ondan daha kasıyor bir forumda okumuştum

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

PC ÖZELLİKLERİ :

i5 3860K
Nvidia GTX710M (256 Bit)

8GB RAM
64 Bit
Bendim pc ekran kartı hariç aynı. O zaman kasmamasını ekran kartına boçluyum. :)
kardeşim shader mod ile btf 4 gibi oluyor hatta ondan daha kasıyor bir forumda okumuştum
İyi bir bilgisayar varsa ve 2-3 GB ram verirsen tek sorun sessiz oynuyorsan fanın sesi oluyor.

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim bi tanıdığımın sistemini söyleyeyim ve shader doğru düzgün kasmadan çalışıyor.

Intel i3 2.97 GHZ İşlemci
NVIDIA 2 GB Ekran Kartı
4 GB DDR3 RAM
32 bit Windows 7

Sorunsuz oynuyor.
Sizdeki sorun şu olabilir göstereyim.
Minecraft Launcher a gelince Edit Profile Deyin

2 GB Vermek için -Xmx1G yerine -Xmx2G yazacaksınız... 3 GB Vermek için ise -Xmx3G yazacaksınız Yani Kısaca
-Xmx(GBSAYISI)G Yapacaksınız

bReaKeR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim bi tanıdığımın sistemini söyleyeyim ve shader doğru düzgün kasmadan çalışıyor.

Intel i3 2.97 GHZ İşlemci
NVIDIA 2 GB Ekran Kartı
4 GB DDR3 RAM
32 bit Windows 7

Sorunsuz oynuyor.
Sizdeki sorun şu olabilir göstereyim.
Minecraft Launcher a gelince Edit Profile Deyin

2 GB Vermek için -Xmx1G yerine -Xmx2G yazacaksınız... 3 GB Vermek için ise -Xmx3G yazacaksınız Yani Kısaca
-Xmx(GBSAYISI)G Yapacaksınız
Kardeş Nasıl Gb veya Ram Veriyoruz Anlamadım Yardımcı olurmusun Skypeden Sana Mesaj Attım Cevap vermedin
Yardımcı olursan sevinirim şimdiden saol

kayra09

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz 2.80 bu işlemciyle hayatta shader kullanamazsın.İ7 işlemci lazım sana.
Bende 0 kasma var:
İ7 İşlemci
16Gb Ram
2gb ekran kartı