- En iyi cevaplar
- 1
Arkadaşalr Factionu Worldlerde Nasıl Deaktif edebilirim?[DOUBLEPOST=1395695963,1395695929][/DOUBLEPOST]yani bazı worldlerde atıyorum orman worldunde açık spawn worldunde kapalı gibi
Forumda zaten bir sürü moderatör var. Ben de eklenmek istemedim sadece.Çok Teşşekkür Ederim Ataberk Sen Neden Moderator Değilsin ?
Forumda zaten bir sürü moderatör var. Ben de eklenmek istemedim sadece.Belki ihtiyaca göre başvuru da yapabilirim. Ama benim forumdaki amacım yardım etmek ve yardım etmek için moderatör olmak gerekmiyor
![]()
Eğer MulitVerse kullanıyorsanız MultiVerse İnventories kullanmalısın:Ve Son 2 Şey Daha 1.Bu Pluginin Anlatımına İhtiyacım Var(Başka Bir Pluginde Olur
) 2. Envanter Konusu
Çoğu İnsanın Bilmediği Şey.Envanteri Başka Dünyaya Geçirmeme.Yani Bir Dünyada Farklı Envanter Diğer Dünyada Farklı...
limit:
WorldEdit:
- world
- world_nether
ModReq: []
Gerçekten Çok Teşşekkür EderimEğer MulitVerse kullanıyorsanız MultiVerse İnventories kullanmalısın:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu pluginin anlatımlık bir tarafı yok. Tüm ayarlamak config ten yapılabiliryor.
Örneği zaten o sayfada mevcut:
WE yi sadece world ve nether da kullanılabilir yapmış mesela.Kod:limit: WorldEdit: - world - world_nether ModReq: []
Deniyeceğim[DOUBLEPOST=1396096692,1396096086][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunu kullanabilirisniz.
Sanırım Anlamadım.Ama Chest Command Guiyi Deniyeceğim[DOUBLEPOST=1396101543][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar İtemlara Nasıl Komut Veririz ?Deniyeceğim