Oynanması Gereken Haritalar

bu konu gerekli/güzel mi?

• Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .

Neonclasic

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEN BİR TANE YAZAYIM. BENİM EN SEVDİĞİM BU: THE LOST POTATO. 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR. ÜÇÜ DE UZUN VE ÇOK GÜZEL.(ÜÇÜNCÜSÜ DAHA YENİ ÇIKTI.)
1-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-

3-
[DOUBLEPOST=1386351253,1386350592][/DOUBLEPOST]
fena değil gibi ama ben gerçekten çok iyi maplar istiyorum. dünyadaki en iyi haritalar arasına girebilmeli (bunlar da genelde yabancı olur). ve adventure istiyorum. yine de sağol
İngilizcesi güzel olanlar için güzel :)

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

ESCAPE ISLAND. çok güzel bir harita. benim yüklediğim ilk haritaydı. çok beğenmiştim. bence deneyin...
bu arada aynı kişinin yaptığı, escape island ın gelişmişi gibi bir şey olan bir harita daha var. ben de yeni buldum. çok güzel, öneririm. ENIGMA ISLAND

ZTHM

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bu arada aynı kişinin yaptığı, escape island ın gelişmişi gibi bir şey olan bir harita daha var. ben de yeni buldum. çok güzel, öneririm. ENIGMA ISLAND
tavsiyen üzerine oynadım, biraz yorum yapayım...
1- gerçekten çok güzel bir harita, kaliteli.üzerinde bayağı bir uğraşılmış. zaten 50.000 den fazla indirmenin olması da bunun kanıtı.
2- ama bana çok zor geldi. bazı yerlerde hile yaptım.
3- bir de ingilizce bayağı gerektiriyor.

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tavsiyen üzerine oynadım, biraz yorum yapayım...
1- gerçekten çok güzel bir harita, kaliteli.üzerinde bayağı bir uğraşılmış. zaten 50.000 den fazla indirmenin olması da bunun kanıtı.
2- ama bana çok zor geldi. bazı yerlerde hile yaptım.
3- bir de ingilizce bayağı gerektiriyor.
aynen öyle. sana katılıyorum. çok güzel bir harita ama çok zor. zaten mesajımı düzenleyip zoru sevenlere... gibi bir şey ekleyecektim ama unuttum. ingilizce gerektirdiği de doğrudur.

ZTHM

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
harika bir harita buldum: funland. isminden de anlaşılacağı üzere adv. map değil, ancak harika bir lunapark haritası. içinde çok fazla değişik şey var. birçok hız treni, iki kişilik mini oyunlar, su kayakları, labirentler ve çok daha fazlası var bu haritada. öneririm, ben çok beğendim.

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
harika bir harita buldum: funland. isminden de anlaşılacağı üzere adv. map değil, ancak harika bir lunapark haritası. içinde çok fazla değişik şey var. birçok hız treni, iki kişilik mini oyunlar, su kayakları, labirentler ve çok daha fazlası var bu haritada. öneririm, ben çok beğendim.
[DOUBLEPOST=1394636765,1394551953][/DOUBLEPOST]
denedim gerçekten gayet güzel bir harita. bol bol hız treni var. ama bir müddet sonra sıkıyor.[DOUBLEPOST=1394881725][/DOUBLEPOST]1- ARKADAŞLAR, BİLDİĞİNİZ GÜZEL HARİTALAR VARSA LÜTFEN BİZİMLE PAYLAŞINIZ Kİ HERKES FAYDALANSIN.
2- KONUYA SEÇTİĞİM EN İYİ HARİTALARI KOYDUM, AMA DAHA FAZLASINI İSTİYORSANIZ DİĞER YORUMLARA DA BAKINIZ.

[DOUBLEPOST=1395931988][/DOUBLEPOST]ADV. DEĞİL AMA BİR BAKIN BENCE. ADAM "3D PRINTER" YAPMIŞ:
https://forum.gamer.com.tr/konu/minecraftta-3-boyutlu-yazici.190548/#post-942071

Son düzenleme:

zupacrafter

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
YENİ OYNAYIP BEĞENDİĞİM "PUZZLE MAP" LER
ROOMSCAPE 3:

HE LITTLE CLAY BOX:

BİR DE, ARTIK KONUDAKİ LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİRMİSİN?
evet, haritalar iyi. ama 1.8den düşük bir versiyonda açılmıyor. bunu da belirtelim.
listeyi de güncelliyorum...