ZTHM
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
ESCAPE ISLAND. çok güzel bir harita. benim yüklediğim ilk haritaydı. çok beğenmiştim. bence deneyin...
evet, hatırlıyorum. ben de bayağı önceden oynamıştım. güzeldi gerçekten ben de tavsiye ediyorum...Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ESCAPE ISLAND. çok güzel bir harita. benim yüklediğim ilk haritaydı. çok beğenmiştim. bence deneyin...
İngilizcesi güzel olanlar için güzelBEN BİR TANE YAZAYIM. BENİM EN SEVDİĞİM BU: THE LOST POTATO. 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR. ÜÇÜ DE UZUN VE ÇOK GÜZEL.(ÜÇÜNCÜSÜ DAHA YENİ ÇIKTI.)
1-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
2-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
3-Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.[DOUBLEPOST=1386351253,1386350592][/DOUBLEPOST]
fena değil gibi ama ben gerçekten çok iyi maplar istiyorum. dünyadaki en iyi haritalar arasına girebilmeli (bunlar da genelde yabancı olur). ve adventure istiyorum. yine de sağol
evet, biraz ingilizce gerektiriyor. zaten burdaki mapların çoğu öyle. ama çok da zor bir ingilizce değil. ara sıra da internetten yardım alırsanız sorun kalmazİngilizcesi güzel olanlar için güzel![]()
güzel mapLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.bu haritayı ben yaptım bence gayet hoş oldu forumdada paylaştım konunun linkini veriyim resimleri görmek isteyenler için: https://forum.gamer.com.tr/konu/skynature-v1-1-7-2.167090/#post-819208
bu arada aynı kişinin yaptığı, escape island ın gelişmişi gibi bir şey olan bir harita daha var. ben de yeni buldum. çok güzel, öneririm. ENIGMA ISLANDLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
GüzelmişLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
kolaydıGüzelmişASD:ADS Nasıl yaptın ?
tavsiyen üzerine oynadım, biraz yorum yapayım...bu arada aynı kişinin yaptığı, escape island ın gelişmişi gibi bir şey olan bir harita daha var. ben de yeni buldum. çok güzel, öneririm. ENIGMA ISLAND
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aynen öyle. sana katılıyorum. çok güzel bir harita ama çok zor. zaten mesajımı düzenleyip zoru sevenlere... gibi bir şey ekleyecektim ama unuttum. ingilizce gerektirdiği de doğrudur.tavsiyen üzerine oynadım, biraz yorum yapayım...
1- gerçekten çok güzel bir harita, kaliteli.üzerinde bayağı bir uğraşılmış. zaten 50.000 den fazla indirmenin olması da bunun kanıtı.
2- ama bana çok zor geldi. bazı yerlerde hile yaptım.
3- bir de ingilizce bayağı gerektiriyor.
[DOUBLEPOST=1394636765,1394551953][/DOUBLEPOST]harika bir harita buldum: funland. isminden de anlaşılacağı üzere adv. map değil, ancak harika bir lunapark haritası. içinde çok fazla değişik şey var. birçok hız treni, iki kişilik mini oyunlar, su kayakları, labirentler ve çok daha fazlası var bu haritada. öneririm, ben çok beğendim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
evet, haritalar iyi. ama 1.8den düşük bir versiyonda açılmıyor. bunu da belirtelim.YENİ OYNAYIP BEĞENDİĞİM "PUZZLE MAP" LER
ROOMSCAPE 3:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.HE LITTLE CLAY BOX:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
BİR DE, ARTIK KONUDAKİ LİSTEYİ GÜNCELLEYEBİLİRMİSİN?