Server kasma sorunu!!!

CrowleyReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar arkadaşımla hamachi serverde oynuyoruz fakat çok kasıyor mesela bir blok kırıyorsun 10 sn sonra kırılıyor lütfen yardım edin yardım edenlerden Allah razı olsunnn!!

FarukYazici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ClowleyReis,
Ben bu sorunun sizin internet hızınızdan yahut sunucuyu açan siz değilseniz Hamachi ağında sunucuyu açan kişinin internet hızından kaynaklandığını düşünmekteyim. Öncelikle bir hız testi yapın ve ardından bilgileri bizimle paylaşın. Eğer veriler düşük çıkarsa, sorunun internet hızından dolayı olduğu anlaşılacaktır. Eklemek istedikleriniz varsa lütfen yazınız.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lag; internet hızınız, arkadşınızın internet hızı ve sistem RAM'inize bağlı olarak değişir.
Edit: Üzgünüm, gereksiz bir emsaj oldu. Ben cevap veremeden başkası cevap vermiş.

CrowleyReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Serveri ben açıyorum internet hızım 72.0Mb/Sn[DOUBLEPOST=1396114949,1396114859][/DOUBLEPOST]
ClowleyReis,
Ben bu sorunun sizin internet hızınızdan yahut sunucuyu açan siz değilseniz Hamachi ağında sunucuyu açan kişinin internet hızından kaynaklandığını düşünmekteyim. Öncelikle bir hız testi yapın ve ardından bilgileri bizimle paylaşın. Eğer veriler düşük çıkarsa, sorunun internet hızından dolayı olduğu anlaşılacaktır. Eklemek istedikleriniz varsa lütfen yazınız.

Serveri ben açıyorum internet hızım 72.0Mb/Sn

FarukYazici

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
CrowleyReis,
İnternet üzerinde sizin adınıza bir takım araştırmalar yaptım. Sizin gibi birçok insan aynı sorunu yaşamakta. Gerek Minecraft gere diğer oyunlarda... Öncelikle insanların ilk akıllarına gelen RAM sorunu. İkinci olarak da sunucunuzun açık iken arka planda internet kullanan programların çalışıyor olması. Bunlara rastlıyor musunuz ?

CrowleyReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
CrowleyReis,
İnternet üzerinde sizin adınıza bir takım araştırmalar yaptım. Sizin gibi birçok insan aynı sorunu yaşamakta. Gerek Minecraft gere diğer oyunlarda... Öncelikle insanların ilk akıllarına gelen RAM sorunu. İkinci olarak da sunucunuzun açık iken arka planda internet kullanan programların çalışıyor olması. Bunlara rastlıyor musunuz ?
Ben ve arkadaşım tüm programları kapatıyoruz görev yöneticisinden vs. Ram sorunu derken neler yapmalıyım peki?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben ve arkadaşım tüm programları kapatıyoruz görev yöneticisinden vs. Ram sorunu derken neler yapmalıyım peki?
Eğer sunucunuza pluginleri ve kişileri kaldırabileceği kadar RAM vermezsiniz yavaş çalışabilir, durabilir, bağlantıları kesebilir, hatta çökebilir. Bu yüzden yeteri kadar RAM'inizin olduğuna ve yeterki kadar verdiğinizden emin olun.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kusura bakmayın yeniyim ramı nasıl yeteri kadar verebilirim?
Kullandığınız .bat kodundan ayarlayabilirsiniz.
Pluginlerinze ve kişi sayınıza uygun bir RAM verin. 3-4 Gb yeterli olabilir.
Örnek:
Kod:
@Echo OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"C:\Program Files\Java\jre7\bin\java.exe" -Xmx4G -Xms4G -jar bukkit.jar
PAUSE

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
2GB yeterli olmayabilir. AMa yine de deneyin:
-Xmx4G -Xms4G
Kısmındaki 4 leri 2 olarak değiştirmeniz yeterli. Bu arada ilk satır:
@.ECHO OFF (Noktasız)

CrowleyReis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Xmx4G -Xms4G
@.ECHO OFF (Noktasız)
[DOUBLEPOST=1396170862,1396170800][/DOUBLEPOST]
-Xmx4G -Xms4G
@.ECHO OFF (Noktasız)
@.ECHO OFF
SET BINDIR=%-dp0
CD /D "%BINDIR%"
"%ProgramFiles%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xincgc -Xmx2G -Xms2G -jar bukkit.jar
PAUSE

Olarak değiştirdim teşekkür ederim umarım işe yarar..

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Noktayı silmeyi unutmayın :) Ve 4 satır 64 bit ve 32 bit java 7 için ayarlanmıştır. Eğer 64 bit işletim sisteminiz varsa 64 bit java yükleyin.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Windows toplu iş dosyası olmalı. Yani uzantısı txt değil bat olmalı. ona dikkat edin.