Bir Yardım Daha...

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Şöyle Bir Sorunum Var.

Plugin-Per-World Plugini İndirdim.Factionsı Bazı Worldlerde Kapattım. Kapattığım Worldlerde Faction Yerinde [FACTİON] Yazıyor... Yardım :(

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
O worldlerde kullandığın chat formatlarında bulunan [Faction] değişkenini çıkarın. Tabi Faction da kullandığınız chat pluginine dokunmayın.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kullandığınız chat pluginindeki formation ayarlarını bulun. Gerisini zaten anlayacaksınız. Oradaki [Faction] değişkenini silin yeterli. Fakat Faction için de o plugini kullanıyorsanız ya iki tane chat plugini kullanamalı ve birini birinde dieğrini diğerinde açmalısınız ya da tüm bu hataları kökten çözmek için BungeeCord kullanırsınız.

xXDavcerXx

En iyi cevaplar
1
(Not:Essentials In Shot Seçeneğini Kullanıyorum.(! Bağır ? Soru Gibi)) Şöle ki Essentials Chat den Sildim [FACTİON] Değişkenini Çalıştı. Fakat Plugin per Worlds Den Ayarladığım Ormana Geldiğimde Bende [KlanİsmiL]Nick Yazıyor,Dİğerlerinde [L][Özel]Nick Yazıyor. BUnada bir Çözüm Bulabilirmiyim ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
PluginPerWorld den değiştirdiğiniz tüm pluginleri değişikliğe uydurmanız egrekmekte tabi. Faction'un chat formation'u hala aktif. [L] Local demek zaten. Faction'un chat formation'u conf.json belgesinden ayarlanabilir.

xXDavcerXx

En iyi cevaplar
1
"chatTagReplaceString": "[FACTİON]" Dİye Kalmaz İse Factionlar Nasıl Gözükecek ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kullandığınız chat pluginindeki formation ayarlarını bulun. Gerisini zaten anlayacaksınız. Oradaki [Faction] değişkenini silin yeterli. Fakat Faction için de o plugini kullanıyorsanız ya iki tane chat plugini kullanamalı ve birini birinde dieğrini diğerinde açmalısınız ya da tüm bu hataları kökten çözmek için BungeeCord kullanırsınız.
Dediğim gibi bu sorunlar ile karşılaşmamak için ya iki chat plugini kullanırsınız ya da BungeeCord kurarsınız. Her zmaan BungeeCord tercih edilir tabi.