Server Yapıcam... Servera Nasıl Hem SkyBlock Hem de Survival Games Yapabilirim ?

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet Dediğim Gibi Arkadaşlar Başlıkta.

Bunları Yapmak İçin Hangi Pluginler Lazım ?

O Portalları Falan Filan Nasıl Yapıcaz ?

Survival Games Mapı Filan Nasıl Çalıştırcaz ?

Teşekkürler....

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu işleri kendi başına yapman zor bir grup toplarsan daha hızlı yaparsın ve sıkılmazsın.

Sorularına Geçelim:

1- Öncelikle bu bir plugin değil BungeeCord craftbukkit benzeri bir şey bu ile serverleri birbirine bağlayabiliyorsun google bungeecord yazar isen baya bir sonuç çıkacaktır genelde videolar ingilizce olur zaten ingilizcen kötüyse bu işlere kalkışma birde bungeecord tan başka alternatiflerde var ama onlar için bir servere bir sürü plugin yüklemen gerekiyor yani sağlıklı olmaz.

2- Bunları yapabilirsen BungeePortals adında bir plugin var ve bu plugin ile bungeecordta bağladığın serverleri portala bağlıyorsun.
Bununda öğretici videoları vardı ama artık youtube yok :(

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bungeecord kurabilirsen ne mutlu sana 1 gün uğraştım bi beceremedim.

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim Sorum Şu... Ayrı Server Değilde. Multiverse Core Ile Ayrı Ayrı Dünyalara Nasıl Skyblock,Creative,Survival Games Yapabileceğimi Soruyorum.

Jonom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Skyblock ile SurvivalGames (Yapılabilir) [Multiverse-Core]
Skyblock ile HungerGames (Yapılabilir) [Multiverse-Core,ServerSigns,PluginPerWorld]

[YARARIM DOKUNDUYSA LIKE]
[İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ SORUN ÇÖZÜM BULABİLİRİM]

Wooky_Cz

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Kullanici Ben Wooky_Cz Öncelikle Ona Hub Denir Nitrado Serverin Varsa Kac Tane Bölüm Yapmak istersen O Kadar Server Acicaksin Nitrado Panel Bölümünden Hub Bölümüne Tiklayarak Öbür Serverin ID Ve Sifresini Yazicaksin Ve Portal Kurup Oralara gitmesini Salicaksin Asil Serverin Lobi Olucak 2. Serverin Sky Block plugini Yükleyip Sky Block Yapacaksin Böle Tesekkürler

Yüklücegin Pluginler : CreativeGates Ve MultiVerse Plugin