Minecraft Premium sorunum[ödüllü]

berkinnelos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Premiumu 6 ay önce filan aldım.Çok güzel oynuyordum Bugün girdim demo player çıktı.Sonra Minecraft.net girdim Premium almamamış gibi gözüküyor :(

Acil yardım yardım edene istedği her şey veririim

Maddi ve manevi her şey :(

Ayrıca mojanga nasıl ticket atılıyor

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eğer doğru hesaba girdiğine eminmisin ? Bide hesabına şöyle bir olay var eposta ile üye olabiliyorsun. Normal E-posta yazıp şifreni giriyorsun. ( Kayıt olduğun eposta)
Bide bununla beraber eposta değiştirdikten sonra 3 adet koruma sorusu veriyor cevapları sen yazıyorsun falan filan soruları seçip '' Favorin ne ? '' ''Köpeğin adı ne ? '' falan filan. Hepsine dikkat ederek tekrar dene olmassa yazı yazarsın.

berkinnelos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer doğru hesaba girdiğine eminmisin ? Bide hesabına şöyle bir olay var eposta ile üye olabiliyorsun. Normal E-posta yazıp şifreni giriyorsun. ( Kayıt olduğun eposta)
Bide bununla beraber eposta değiştirdikten sonra 3 adet koruma sorusu veriyor cevapları sen yazıyorsun falan filan soruları seçip '' Favorin ne ? '' ''Köpeğin adı ne ? '' falan filan. Hepsine dikkat ederek tekrar dene olmassa yazı yazarsın.
Biliyorum soruyor cevap veriyorum sonra siteye giriyorum tekrar minecraft al diyor @gmail ile giriyorum sonra oyuna giriyom demo user çıkıyor hergün kullandığım hesap yok olmuş :([DOUBLEPOST=1396250588,1396250533][/DOUBLEPOST]internetten baktım bazı kişilerinde öyle imiş

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyorum soruyor cevap veriyorum sonra siteye giriyorum tekrar minecraft al diyor @gmail ile giriyorum sonra oyuna giriyom demo user çıkıyor hergün kullandığım hesap yok olmuş :([DOUBLEPOST=1396250588,1396250533][/DOUBLEPOST]internetten baktım bazı kişilerinde öyle imiş
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1396250997][/DOUBLEPOST]
Bide büyük ihtimalle senin sorununu cevabı burada

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SRY FOR FLOODING.

rikkie9

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Premium Hesabı Minecraft ın Orjinal Sitesinden mi Aldın Yoksa Gift Code İle Ucuz Bir Fiyatamı ? Söylersen Sorunu Anlayabiliriz

K

Klood07

Ziyaretçi
Gift kodu veya hesabı ucuz biyerden almışsan mojang hesapları demo moduna alıyor. Şimdi ödülümü alıyım ^_^