Bakmadan Geçmeyiniz! -Stone Church- Epik Kilise %100 Kendi Yapımım By Hakan35 Bol Resimli

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer konuyu saptırmaya devam ederseniz uyarı vericeğim .
İyi forumlar ^^.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Arkadaşlar, yapıyı değerlendirin cami veya kilise olmasını değil.

Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi

Droshe

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kilise genel olarak güzel. Fakat bazı detay hataları var. Örnek: Bina büyük olmuş, o yüzden çift minare kullanabilirdin. Çünkü minare binaya göre küçük kalmış. Dediğim gibi ya çift minare yada o minareyi büyütebilirdin. İçini beğendim. Tam bir kilisie havasında. Bahçede çok yakışmış. Bu arad @LifeTaker 'ın dediği gibi seni ilk defa bukadar ciddi gördüm :o [ alınma,şaka anlamında ] ^_^

Hakan35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kilise genel olarak güzel. Fakat bazı detay hataları var. Örnek: Bina büyük olmuş, o yüzden çift minare kullanabilirdin. Çünkü minare binaya göre küçük kalmış. Dediğim gibi ya çift minare yada o minareyi büyütebilirdin. İçini beğendim. Tam bir kilisie havasında. Bahçede çok yakışmış. Bu arad @LifeTaker 'ın dediği gibi seni ilk defa bukadar ciddi gördüm :o [ alınma,şaka anlamında ] ^_^
teşekkürler yorumun için :D de minare değil o çan kulesi yani kiliselerde genel de tek çan kulesi olur tabii katedral değilse ki katedral bunun 4-5 katı büyüklüğün de 3 katı uzunluğunda olan dev bir yapı :D