K
Klood07
Ziyaretçi
şaka yaptığımı anlamıyolar zaten hep dışlanıyom beni kimse sevmiyo![]()
şaka yaptığımı anlamıyolar zaten hep dışlanıyom beni kimse sevmiyo![]()
Gel sana bir sarılayım.şaka yaptığımı anlamıyolar zaten hep dışlanıyom beni kimse sevmiyo![]()
yi beniGel sana bir sarılayım.
özür dilerim kendi adımaEğer konuyu saptırmaya devam ederseniz uyarı vericeğim .
İyi forumlar ^^.
teşekkürler bu güzel yorumun için[DOUBLEPOST=1396256695,1396256657][/DOUBLEPOST]Göze çok hitap ediyor, çok beğendim.
hislerime tercüman oldun teşekkürlerArkadaşlar, yapıyı değerlendirin cami veya kilise olmasını değil.
Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi
Bir dahaki sefere cami yapteşekkürler bu güzel yorumun için[DOUBLEPOST=1396256695,1396256657][/DOUBLEPOST]
hislerime tercüman oldun teşekkürler![]()
tek yapamadığım şeyBir dahaki sefere cami yap![]()
teşekkürler yorumun içinKilise genel olarak güzel. Fakat bazı detay hataları var. Örnek: Bina büyük olmuş, o yüzden çift minare kullanabilirdin. Çünkü minare binaya göre küçük kalmış. Dediğim gibi ya çift minare yada o minareyi büyütebilirdin. İçini beğendim. Tam bir kilisie havasında. Bahçede çok yakışmış. Bu arad @LifeTaker 'ın dediği gibi seni ilk defa bukadar ciddi gördüm[ alınma,şaka anlamında ]
![]()
"Vericeğim"değil "vereceğim". Lütfen Türkçe'yi düzgün kullanınız.Eğer konuyu saptırmaya devam ederseniz uyarı vericeğim .
İyi forumlar ^^.
düzeltin derken anlamadımÇok güzel olmuş ellerinize sağlık ama konuyu biraz düzeltin
"Vericeğim"değil "vereceğim". Lütfen Türkçe'yi düzgün kullanınız.