Canyo
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu shaders ve optifine modlarının kurulumlarına baktım ve ben yetersiz buldum. Basitçe kurulumunu anlatacağım. Unutmayın bu modların versiyonu 1.7.2 dir.
NOT: Bu mod iyi bir sistem gereksinimi ister.
Öncelikle gerekli eklentilerimizi winrar dosyası ile topluca indiriyoruz.
VirüsTotal:
Daha sonra indirdiğiniz winrar dosyasını masaüstüne çıkartın. Masaüstündeki forge-1.7.2-10.12.0.1034-installer.jar ı açın ve karşınıza böyle bir şey çıkacak.
Hiçbir ayarına dokunmadan ''OK'' butonuna basıyoruz.
Bastıktan sonra yükleme yeri gelicek ve yüklenirken böyle bir şey gelicek.
''OK'' butonuna basıyoruz ve forge ile işlemimiz bitmiş oluyor.
Daha sonra minecraft'ımızı açıyoruz resimdeki gibi ayarlarını yapıp başlatıyoruz.
Edit Profile basıyoruz. Use versiyondan ''release 1.7.2-Forge10.12.0.1039'' seçiyoruz ve kaydediyoruz. Ardından Play deyip oyunu açın. Açıldıktan sonra hiçbir yere girmeden çıkın. (bu şekilde mods dosyamız ve shaders dosyamız oluştu)
Devam ediyoruz... Başlattan %appdata% yazıp .minecraft dosyamızı bulup açıyoruz. İçindeki mods dosyasına
ShadersModCore-v2.3.9-mc1.7.2-f1024.jar
OptiFine_1.7.2_HD_U_C2.jar
Eklentilerini atıyoruz.
Attıktan sonra indirdiğimiz winrarın içindeki shaderpacks klasörünü .minecraftın içindeki shaderpacks klasörü ile değiştiriyoruz.
Ve artık mutlu sona yaklaşmış bulunuyoruz. Oyuna girip ESC den Ayarlara girip Shaders kısmına giriyoruz. Oradan istediğinizi seçebilirsiniz.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Alıntı Değildir.
[Atladığım yer var ise lütfen bildirin]
NOT: Bu mod iyi bir sistem gereksinimi ister.
Öncelikle gerekli eklentilerimizi winrar dosyası ile topluca indiriyoruz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
VirüsTotal:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Daha sonra indirdiğiniz winrar dosyasını masaüstüne çıkartın. Masaüstündeki forge-1.7.2-10.12.0.1034-installer.jar ı açın ve karşınıza böyle bir şey çıkacak.
Hiçbir ayarına dokunmadan ''OK'' butonuna basıyoruz.
Bastıktan sonra yükleme yeri gelicek ve yüklenirken böyle bir şey gelicek.
''OK'' butonuna basıyoruz ve forge ile işlemimiz bitmiş oluyor.
Daha sonra minecraft'ımızı açıyoruz resimdeki gibi ayarlarını yapıp başlatıyoruz.
Edit Profile basıyoruz. Use versiyondan ''release 1.7.2-Forge10.12.0.1039'' seçiyoruz ve kaydediyoruz. Ardından Play deyip oyunu açın. Açıldıktan sonra hiçbir yere girmeden çıkın. (bu şekilde mods dosyamız ve shaders dosyamız oluştu)
Devam ediyoruz... Başlattan %appdata% yazıp .minecraft dosyamızı bulup açıyoruz. İçindeki mods dosyasına
ShadersModCore-v2.3.9-mc1.7.2-f1024.jar
OptiFine_1.7.2_HD_U_C2.jar
Eklentilerini atıyoruz.
Attıktan sonra indirdiğimiz winrarın içindeki shaderpacks klasörünü .minecraftın içindeki shaderpacks klasörü ile değiştiriyoruz.
Ve artık mutlu sona yaklaşmış bulunuyoruz. Oyuna girip ESC den Ayarlara girip Shaders kısmına giriyoruz. Oradan istediğinizi seçebilirsiniz.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Alıntı Değildir.
[Atladığım yer var ise lütfen bildirin]
Son düzenleme: