arkadaşlar köylü oldumda bi gariplik var !! acil yardım lütfen!!

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bu gün herkezin skini köylü oldu biliyorm ama benimki biraz bozuk gibi işte fotoraflar villager olmam lazımdı nasıl bir karışıklık. minecraft 1.6.4 optifine kullanıyorum. ondan olabilir mi ? acil yardım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
anladım da normalde villager olması lazım ama bu siyah ve her şey karışık ? düzeltemezmiym ? normal 1.6.4'te kasıyor. :( :creeper::creeper::notch::notch:
ve anlamadan konuya m*l m*l şeyler yazma.! ben cevap istedim.

Alcatrazhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
anladım da normalde villager olması lazım ama bu siyah ve her şey karışık ? düzeltemezmiym ? normal 1.6.4'te kasıyor. :( :creeper::creeper::notch::notch:
ve anlamadan konuya m*l m*l şeyler yazma.! ben cevap istedim.
Şuraya gelmiş cahilsin ve yardıma ihtiyacın var yardım edip mojangın 1 nisan şakası olduğunu söylüyoruz.Sonra ne zaman yapabileceğini söylüyoruz. Fakat sen gelip kroluğunu konuşturuyorsun.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şuraya gelmiş cahilsin ve yardıma ihtiyacın var yardım edip mojangın 1 nisan şakası olduğunu söylüyoruz.Sonra ne zaman yapabileceğini söylüyoruz. Fakat sen gelip kroluğunu konuşturuyorsun.
Asıl sen öyle yapıyon lan ben ne yapabilrim nasıl normal villager haline getirebilirim ? diyorum sen kroluk diyorsun ! cahil sensin Asıl ! 1 nisan şakası oldugunu bende biliyom ! nasıl düzeltebilirim diye soruyom ben