Rg Flag ga Group Ekleme Nasıl Acill Lazım ( Örnek Gösterin )

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bana Acil Şu Lazım

/rg flag < WG ismi > exit -g(group) Yazyıyor İnternette Yapıyorum Olmuyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
-g parametresi varsayılan olara yetki gruplarını kabul etmiyor. Kabul ettiği değişkenler members, owner, nonmembers, nonowners gibi. Yani önce member oalrak atama yapmalısınız:
/rg addmember alan g:Default
/rg flag alan exit -g members
gibi. Detaylı bilgiye https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/ rehberimden ulaşabilriisniz. WG Flag bölümüne bakabilirsiniz (En altta)

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
-g parametresi varsayılan olara yetki gruplarını kabul etmiyor. Kabul ettiği değişkenler members, owner, nonmembers, nonowners gibi. Yani önce member oalrak atama yapmalısınız:
/rg addmember alan g:Default
/rg flag alan exit -g members
gibi. Detaylı bilgiye https://forum.gamer.com.tr/konu/det...ials-signs-ve-worldguard-flags-rehberi.71346/ rehberimden ulaşabilriisniz. WG Flag bölümüne bakabilirsiniz (En altta)

/rg addowner mimarlarofisi g:builder Yazmışsın ?

Ya Bana Vipleri Ekleyebileceğim Gibi Nasış Yapabilirim Gösterirsen Minnettar Kalırım

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
/rg addowner mimarlarofisi g:builder Yazmışsın ?

Ya Bana Vipleri Ekleyebileceğim Gibi Nasış Yapabilirim Gösterirsen Minnettar Kalırım
Owner da ekleyebilirisniz ama ben o örneği entry exit flagleri için değil ownerın ne amaçla kullanıldığını göstermek için gösterdim. Owner olurlarsa kırabilir ve kullanabilirler.

/rg addmember alan g:VIP
/rg flag alan entry -g members
yazarsanız önce VIP grubunu alana üye olarak eklersiniz ve sonra da sadece üyelerin girişine izin verirsiniz. Başarılar.

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mesela vip le rehberin girebilcegi ye için ne yapmam lazım

Nokia 3310 cihazımdan Tabatalk 2 ile gönderdi

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Tmm group managere VIPe ek yaparak başka bi group yaparsak o girermi ?

Nokia 3310 cihazımdan Tabatalk 2 ile gönderdi