[Youtubeye Girme Kesin ]

İşinize Yaradımı

• Kullanılan toplam oy
    5

SlayerCraft_123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Ben Slayercraft_123
Önlelikle Hepimizi Üzen bir Olay oldu Yani Youtube Kapatılar
Bizde Yotubeye Nasıl Gireriz Derken Bir Yol bulduk Ve Deneyerek Youtubeye Girdik
Simdi Dediklerimi Yaparsanız Youtubeye Girersiniz
Evt Başlayalım
1:Başlata Tıklıyoruz
2:Ağ Ayarlarına Giriyoruz
3:Burdan Wifi Kulanıyosanız [Kablosuz Ağ Bağlantısını secin]
3.1:Kablolu İnternet Kullanıyosanız Yerel Ağ Bağlantısınız Seciyoruz Ve Sağ tıklıyoruz
4:Burdan Xp Kulanıyosanız Aşagı İnerek [İnternet İletişim Kurallarını(tcp/ıp)] Tıklıyoruz Ve
Aşağıdaki Dns Kullana Tıklıyoruz 1'inciye 77.88.8.8 2'inciye 77.88.8.1 Yazıyoruz Ve Youtubeye Giriyoruz :)
4.1: Windows7 Kulanıyorsak [Protkol Ip4 E giriyoruz Ve Üsteki Yaptıgımız Kodları Yapıstırarak Youtubeye Giriyorz

Arkadaşlar Kesinlikle Girer Eğer Kapanırsa Sizlere Yeni Kodlar verecemğim İsinize Yararsa Yorum Atmayı unutmayın :D

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Tm sağ ol :)

Dünyadan her hangi bir yerden tapatalkla gönderildi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Dns ayarları değiştirmeyin izlenirsiniz bilgiler doğdurdan devlete gidiyor sonra kapınıza falan dayanırlar. extreme görünmez not: bu arada birkaç bilgisayar dns değiştirmeden girebiliyor benim gibi çok şanslıyık

SlayerCraft_123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Direk Dns yi vereydin evladım ?
Etrafta Mal Çok Evladım :D[DOUBLEPOST=1396724405,1396724354][/DOUBLEPOST]
Dns ayarları değiştirmeyin izlenirsiniz bilgiler doğdurdan devlete gidiyor sonra kapınıza falan dayanırlar. extreme görünmez not: bu arada birkaç bilgisayar dns değiştirmeden girebiliyor benim gibi çok şanslıyık
Yok Öylebi Dava kardeşim Portlu Server kuranlarda Değiştiriyor Hiç bişide olmuyo Biri Senin fena Kndırmıs :)

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ama DNS leri teker teker engelliyorlar. Kısa zamanda buda engellenir bilgine

Nokia 3310 cihazımdan Tabatalk 2 ile gönderdi

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Zaten twitter açıldı ya youtubede bi ara açıldı sonra tekrar kapatıldı oda açılır az sabır :D

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Y

Yazının Devamını Okumadan Yazmısıın Eğer engelenirde Yenilerini Verecem Yazıyo Dostum İyi Oku Yazıyı :p
Devamını Okumadımda Size Kesin Çözüm Olan Bi Link Veriyim DNS yi Tekrar Tekrar Değiştirme Gereği Duymazsın :)[DOUBLEPOST=1396889251,1396888812][/DOUBLEPOST]Tek Birdefa Değiştirin Bidaha Hiç Ellemeyin DNS ile Uğraşacağınıza Bunu Kullanın Daha Mantıklı

Beğenmeden Geçme :)

Link

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
DNS değiştirirseniz bilgisayarınızın güvenliği azalıyor ve internet üzerinden saldırılara açın hale geliyorsunuz. Değiştirmeyin.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Zaten 1 ayda açılırmerak etmeyin

Dünyadan her hangi bir yerden Tapatalk 2 ile gönderildi