minecraft hayattır
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba benim hamachili bukkit serverım var bilgisayarımın rami 2 gb olduğu için 1 gb ını servera verdim bugün yüklü olan world editin yanına başka pluginler yükleyip serverı portlu açıcaktım çünkü hamachilide sadece 5 kişi olabiliyoruz ama portlu açamadım sonra bari pluginleri yükliyeyimde haritayı hazırlıyalım sonra portlu falan bir çaresini buluruz dedim ama pluginleri yükledikten sonra serverı açtığımda yeterli yer yok diye bir hata aldım bende sinirden pc yi kapadım neyse benim asıl isteğim serverın haritasını yapıp sonra nitrado server alıp ona yüklemek.
Şimdi gelelim sorularıma
;
1- nitrado olmayan (hamachili yada portlu) serverda mapı yapıp wg falan attıktan sonra o mapi direk plugin dosyası ile nitrado sw me yüklesem mapta bozulma olurmu ?(wg lerin olmaması vs)
2- nitradodan sw almadan önce illaki mapı bir sw de yapmamız gerek hamachi yada portlu fark etmez bana üstte yazdığım sorunu çözücek birisi gerek
3- server yapımında/serverda kullanıcağım şimdilik 6 plugin var ( world edit , world guard , essentials, skin statue builder, authme , plot me ) ekstradan skywars ve hunger games kitli/kitsiz de yüklemeyi planlıyoruzda başka öneri var mı ?
4- bize bu pluginleri yapıcak bi arkdaş var mı?
5- ben bu serverı youtube kanalımız için açıcam (kanalımız:
Şimdi gelelim sorularıma
1- nitrado olmayan (hamachili yada portlu) serverda mapı yapıp wg falan attıktan sonra o mapi direk plugin dosyası ile nitrado sw me yüklesem mapta bozulma olurmu ?(wg lerin olmaması vs)
2- nitradodan sw almadan önce illaki mapı bir sw de yapmamız gerek hamachi yada portlu fark etmez bana üstte yazdığım sorunu çözücek birisi gerek
3- server yapımında/serverda kullanıcağım şimdilik 6 plugin var ( world edit , world guard , essentials, skin statue builder, authme , plot me ) ekstradan skywars ve hunger games kitli/kitsiz de yüklemeyi planlıyoruzda başka öneri var mı ?
4- bize bu pluginleri yapıcak bi arkdaş var mı?
5- ben bu serverı youtube kanalımız için açıcam (kanalımız:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
) ama sırf kanal için değil yani normal bir servermış gibi olcak tanıtımını falan yapcaz reklam falan yapcaz başka serverlarda (tabi serverı yaza doğru açıcaz çünkü nisan sonunda sbs var 8 mayısa kadar sınavlar 28 mayıs-5 hazirqn sınavlar var neyse ama bizim şimdiden başlamamızın nedeni yaza kadar olan boş vakitlerimizde mapi yapıcaz benim açıcağım(sizin yardımlarınızla) hamachi yada portlu serverımda yazında nitradodan server alıp mapi yüklicez) serverı ne kadar sürelik açalım+ sizce kaç kişilik olsun vs (vericekleri sistem(server için) bana fiyat söyler misiniz ve birisi bana.dediki "ben 10 kişilik 2gb ramli 1 aylık serverı sana 10 tl ye açarım" ama nitradonun sitesinde 40 tl çıkıyor bu adam güvenilir mi ve bana toplam kaç tl olur söyler misiniz ?[DOUBLEPOST=1396414812,1396381307][/DOUBLEPOST]Yardım edicek kimse mi yok
Son düzenleme: