- En iyi cevaplar
- 4
Benim adım Gürkan.
Uzun süredir(bayaa uzun süredir) eklentilerle uğraşmıyordum. Belki gaza gelip eklenti paketi yaparak en azından sevgili Minecraft oyuncularına küçücük de olsa yararım dokunur diye düşünerek ilk eklentim olan AuthMe'yi Türkçeye çevirdim ve ayarladım. Ve şimdi siz bu eklentiyi kullanacaksınız.
EKLENTİ BİLGİSİ
Uyumlu olan Bukkit versiyonları: 1.7.2 & 1.7.4 & 1.7.5
Eklenti versiyonu: 3.4.4
Yazılımcı: whoami2
Eklentinin indirme sitesi:
GENEL KOMUTLAR
/kayit şifre tekrarşifre
Eğer bir sunucuya ilk kez giriyorsanız bu komutu kullanarak sunucuya kayıt olmanız gerekir.
/giris şifre
Sunucudan çıkıp, başka bir zaman girdiğinizde kullanmanız gerek komutdur. Bunu kayıt olduktan sonra sunucuya her girişinizde kullanmanız gerekir ki hesabınıza giriş yapabilesiniz.
/hesapsil şifre
Hesabınızı silmenize yarayan bir komut.
/cikis
Hesabınızdan çıkmanıza yarayan bir komut.
/sifredegis eskişifre yenişifre
Şifrenizin kolay tahmin edilebileceğini düşünüyorsanız bu komutu kullanarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Bunlar herhangi bir sunucuda kullanacağınız temel komutlardır. Diğer komutlar da var ama işiniz olmaz diye düşündüm.Mesajları düzgünce düzenledim ve renklendirdim, komutları Türkçe yaptım. Her neyse, eklentimizi indirelim bakalım.Uyumlu olan Bukkit versiyonları: 1.7.2 & 1.7.4 & 1.7.5
Eklenti versiyonu: 3.4.4
Yazılımcı: whoami2
Eklentinin indirme sitesi:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
GENEL KOMUTLAR
/kayit şifre tekrarşifre
Eğer bir sunucuya ilk kez giriyorsanız bu komutu kullanarak sunucuya kayıt olmanız gerekir.
/giris şifre
Sunucudan çıkıp, başka bir zaman girdiğinizde kullanmanız gerek komutdur. Bunu kayıt olduktan sonra sunucuya her girişinizde kullanmanız gerekir ki hesabınıza giriş yapabilesiniz.
/hesapsil şifre
Hesabınızı silmenize yarayan bir komut.
/cikis
Hesabınızdan çıkmanıza yarayan bir komut.
/sifredegis eskişifre yenişifre
Şifrenizin kolay tahmin edilebileceğini düşünüyorsanız bu komutu kullanarak şifrenizi değiştirebilirsiniz.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: