bakkalmarket7
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben Serverimde /warp yerine /git /jail yerine /hapis Gibi Komutlar Yapmak Istıyorum.Bunu Jarın Neresinde Yapıcam ? Şimdiden Teşekkürler.
Authme config.yml gel notepaad++ yı acBende Bu Komutları Authme İçin Yapmak İstiyorum Bi Yardım Mesela /login yerine /giris yazmak istiyorum jarın veya authme klasörünün neresinden yapıcaz
merak etme sorun olmaz sanırım thelegend 5.7 1.2.4 plugin paketindeki komutlar bunlarPeki Bunların Sırasını Neye Göre Yaptın Bide Bir Kaç Komut Daha Eklemişsin İngilizcesi Olmayan
yinede yedek almanı oneriyorumNeyse Bakıyorum Olucakmı
5dk bekle sana authme atım yeni turkçe olanı[DOUBLEPOST=1396460838,1396460450][/DOUBLEPOST]İşe YaramadıHer Serverda Görüyorum Nasıl Yapıyorlar ? /giris yazıyosun şife giriş yapıyor bi yapamadım
İşe YaramadıHer Serverda Görüyorum Nasıl Yapıyorlar ? /giris yazıyosun şife giriş yapıyor bi yapamadım
Biraz daha anlatabilir misin?Eklenti jar içeriginden eclipse ile yapılabiliyor config.yml dosyasından yapılamıyor .
Verdiğin linkten indirince klasör de dosyatc59 diye gözüküyor adı o mu?5dk bekle sana authme atım yeni turkçe olanı[DOUBLEPOST=1396460838,1396460450][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Nasıl yaptın ki?A
Authme config.yml gel notepaad++ yı ac
allowCommands:
Bole BİR yer var.
altında
- /login
- /register
- /passpartu
- /captcha
bunlar yazıo
bunları sole yap
- /sifredegis
- /cikis
- /dg
- /login
- /register
- /giris
- /kayit
- /passpartu
- /captcha
beyenirsen sevinirim bide sw ip verirmisin
Bende onu soruyorum işte.Peki Bunların Sırasını Neye Göre Yaptın Bide Bir Kaç Komut Daha Eklemişsin İngilizcesi Olmayan
Bunları yapmak için yazılım falan gerek herhalde.Ben Serverimde /warp yerine /git /jail yerine /hapis Gibi Komutlar Yapmak Istıyorum.Bunu Jarın Neresinde Yapıcam ? Şimdiden Teşekkürler.