- En iyi cevaplar
- 0
Simple Region Market Çalışmıyor onu duzeltirsen sevinirim
klan sisteminde /f yazınca İngilizce komutlar çıkıyor başka birşeymi yazıyoruz?
Çok teşekkür ederimPlugin Paketi Hakkında Yorumlarım
---------------------------------------------
Öncelikle bende bir plugin paketi üzerine çalışıyorum. 1 - 2 Dakika Sonra Sukılıyorum. Yani PES doğrusu. Bu kadar uğraşmışsın. Alıntı felan varmı diye özellikle baktım eklentileri Eclipseden açıp(TAKINTI)
Plugin Paketindeki Hatalar
---------------------------------------------
Yav bu sorun tek bendemi var?
Şu senin türkçeleştirdiğin FACTIONS plugini bende Türkçe değil. Ve bu arada plugin paketi sorunsuz kardeşim. Ellerine Sağlık!
Soyliyeceklerim
--------------------------------------------------------
Ya >>TheLegend<< Sana bir sorum olucak ?
Sunucumua özel bir Plugin Paketi Yaparmısın?
Şimdi ben çok üşengecimPu güzelim plugin paketinide hiç editleyesim yok
Eğer kabul edersen yoruma yazabilirmisin?
Yani ben tek senin cevap verebileceğini düşünüyorum. Açıkçası sen @AhmetMelihTR arkadaşımdan daha güzel plugin paketi yapıyorsun. Ama onada ayıp olmasın.
byBluera Çok Yakında V.1 Plugin Paketi Gelicek!
Dediğin üzere test ettim fakat SimpleRegionMarket eklentisi üzerinde her hangi bir sorun yok.Simple Region Market Çalışmıyor onu duzeltirsen sevinirim
Neyin çıkmasını istediğini çözemedim/f yazıyorum help bilmem ne diyor /klan yazıyorum gene öle diyor napcammfactions yüklü
Skype: iimrlegendiiskype var mı seninle bir şey konuşcamda varsa verirsen sevinirim önemli..
Paketin bir diğer güncellemesi neredeyse hazırDisguiseCraft'ı eclipse ile 1.7.2 'ye güncellersen iyi olur yada iDisguise kullanırsan çalışmıyorda
Onun dışında güzel..
O zaman iDisguise eklentisini kullanabilirsiniz..Paketin bir diğer güncellemesi neredeyse hazır
Birçok yenilik ve düzenleme bulunmakta
Ve büyük ölçüde eklenti sayısı düşecek.
Kendimce fikrim, kendi yaptığım eklentileri tek bir eklentide toplayarak her birini kullanabilme olasılığı.
Malesef ki diğer eklentileri yazarlarından izin alamamadan dokunamıyorum.
DisgiuseCraft şuana kadar çıkmış en iyiO zaman iDisguise eklentisini kullanabilirsiniz..
Güncellenmiş olmasına rağmen halan 1.6.4 için güncellenmiş..DisgiuseCraft şuana kadar çıkmış en iyi
Değişim eklentisidir ve hatırladığım kadarı ile yakın bir tarihte güncellendi.