teşekkürler yorumun için tek blok olmasının sebebi teması taş kendisininKilise dediğimiz şey böyle bir şey degilki.Çok basık + ayrıntılar eksik tek blok tipi,taş duvarın önünde tahta çitler falan.Olmamış ya kusura bakma
Forum Kuralları'nda bunlar geçiyorsa ; "Türkçe'yi Düzgün Kullanın" cümlesi de geçiyordur elbette. Ayrıca ben dalga geçmedim uyardımDil Bilgisi İle Dalga Geçmek
Lütfen üyelerin dil bilgisi, gramer hatalarını düzeltmeyin veya onlarla dalga geçmeyin. Forum, bunun için uygun bir ortam değildir. Bu tür mesajlara izin verilmez ve tölerans gösterilmez.
------------------------------------------------
Forum kurallarına gitmek için tıklayınız.
------------------------------------------------
Bu konu hakkında tartışmak istemiyorum.
İyi forumlar ^^.
Yeni yürüyen cami yaptılarhayır sadece we kullandım serverda yorumun için teşekkürler[DOUBLEPOST=1396272442,1396272312][/DOUBLEPOST]
cami yapımı zor değil de değişik şeyler çıkarmak zor yani kilise denince birçok kilise modeli var bir sürü değişik mimari türü var ama camilerimiz nedense hep aynı bi mimari yenilik yok estetik zevk yok günümüz caminlerinde yani hepsi aynı arada üçgen şekilli camiler falan oluyor da onlar da güzel değil yani cami yaparız da hep aynı olurbelki de her mahalleye 2 şer 3 er tane yapıldığı için özelliklerini kaybetmişlerdir
Video felan var mı veya resim ?Yeni yürüyen cami yaptılar2-3 şirket satın aldı.Yaklaşık 25 kişilik ve altında tekerlekleri var o.O Ciddiyim yaptılar
![]()
bende de kasıyor zatenellerine sağlık çok güzel olmuş. bende buildlerimi shaderle yapcamda shaderle kasıor(pc çok güçlü ama nedense kasıor shader)
üstteki ustalık eserim di![]()
Nereden Nereye;
![]()
Haberlerde görmüştümVideo felan var mı veya resim ?
stone camiye yakışmazstone cami yapmadan çıkma karşıma