Adminler Bakarsa Sevinirim.[Ciddi] Üyeler Sizlerde Bir Göz Atın :)

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni videolarınızda belirtin sıkıntı olmaz.
Pekala,Bir Tavsiyeniz Var Mı İsim Olarak ?[DOUBLEPOST=1396702319,1396702263][/DOUBLEPOST]
Murat Abi Tanınmış Bir Oyuncu. (Küfürleri İlgi Çekiyor Özellikle). Bizim Bahsettiğimiz Kişi İse Kanalını Yeni Açmış Biri :D O kadar Kişi Varken Neden Onun Hexxit Videosunu İzleyeyim?
Orasıda Doğru, Bende Size Belirli Bir Kitleye Ulaşmak İstediğimi Söyledim Zaten :) Bunun İçin Sizler Lazımsınız

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pekala,Bir Tavsiyeniz Var Mı İsim Olarak ?[DOUBLEPOST=1396702319,1396702263][/DOUBLEPOST]
Orasıda Doğru, Bende Size Belirli Bir Kitleye Ulaşmak İstediğimi Söyledim Zaten :) Bunun İçin Sizler Lazımsınız
Şimdi şu var,

Örnek veriyorum,reklam gibi olmasın "Egeyle Minecraft Oynuyoruz" var.Isim akılda kalıyor,kolay,Türkçe.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi şu var,

Örnek veriyorum,reklam gibi olmasın "Egeyle Minecraft Oynuyoruz" var.Isim akılda kalıyor,kolay,Türkçe.
Evet Türk Bir Oyuncu Türkçe Adı Olan Kanal Açmalı Ama Şöylede bir şey Var Malesef,Bazı Kendini Bilmezler "Özenti" Diye Eleştiriyor.Sizlerde Bu Gibi İsimlerin Kullanılmasını Söylüyorsunuz Gerçekten Arada Kalmış Durumdayım.

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu kadarını belirteyim,Ingilizce isim koymak bir özenti olmaktır zaten,atıyorum ChickenBro's koysan,Türk adam youtube'a Minecraft yazsa en az 80.Sayfadan çıkarsınız.Minecraftla alakalı ve Türkçe isimleri bulunan bir ad seçin.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Türk Bir Oyuncu Türkçe Adı Olan Kanal Açmalı Ama Şöylede bir şey Var Malesef,Bazı Kendini Bilmezler "Özenti" Diye Eleştiriyor.Sizlerde Bu Gibi İsimlerin Kullanılmasını Söylüyorsunuz Gerçekten Arada Kalmış Durumdayım.
+Birde Youtube,Facebook,Twitter Gibi Ağlarda Linklerim Bu Ad Altında O Yüzden Sanırım İsim Bu Şekilde Kalır Ama Zaten Örnek Olarak TurkishGamingTR Diye Bir Kanalda Vardı Ama Kitlesi İyi Sanırım Çok Sorun Olmaz.
Ama Tavsiyeniz İçin Teşekkürler.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Su kadarını söylüyorum tek kisilik seriler insanı her zaman sıkar o yüzden yanına tanıdıgın bir kac arkadasını al :)
O İş Tamamdır Aldım Bile Hemde Minecraft'ı Bana Öğreten Kişi. :)[DOUBLEPOST=1396706931,1396706032][/DOUBLEPOST]Güncel +++[DOUBLEPOST=1396713260][/DOUBLEPOST]Güncell +++++[DOUBLEPOST=1396725154][/DOUBLEPOST]Güncel ++[DOUBLEPOST=1396779597][/DOUBLEPOST]Adminler Bakana Kadar Güncel +++

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0