Covpomen
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
OHOOOO ben bu yorumu yazdıktan sonra 4-5 gün sonra indirdim şu an var ben deindirmek istiomusun ? bende yeni indirdim![]()
OHOOOO ben bu yorumu yazdıktan sonra 4-5 gün sonra indirdim şu an var ben deindirmek istiomusun ? bende yeni indirdim![]()
OHOOOO ben bu yorumu yazdıktan sonra 4-5 gün sonra indirdim şu an var ben de![]()
abi parmanklar hareket etmiy herşeyi denedim napcam ?
çok teşekkürler senin sayende artık bunları yapabiliyorum.Cinema 4d Studio kullanman gerekiyor.
çok teşekkürler senin sayende artık bunları yapabiliyorum.bide abimiz uğraşmış yapmış anca bu kadar kişi beğeniyo insafsızlar.!![]()
çok sağol abi indirdim ben studio ama değişen bir şey yok bi anlatamazmısın ? çünkü senin yeni çıkardığın rigi satın alcamdaAsıl ben teşekkür ederim,ayrı olarak emeğe saygın için de
Second layer var mı ?
çok sağol abi indirdim ben studio ama değişen bir şey yok bi anlatamazmısın ? çünkü senin yeni çıkardığın rigi satın alcamda
abi skype gelsen yazmada özürlüyüm ?[DOUBLEPOST=1396785320][/DOUBLEPOST]Abi bide engelim var :/[DOUBLEPOST=1396792228][/DOUBLEPOST]abi cvp ?Evet var,videoda hepsini ayrıntılı olarak gösterdim.
Fakat yeni sürümde bulunuyor.Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
https://forum.gamer.com.tr/konu/oyun-canavarı-cinema-4d-steve.184959/
[DOUBLEPOST=1396781962,1396781932][/DOUBLEPOST]
İstersen sayfamıza mesaj atabilirsin,oradan daha rahat yardımcı olabilirim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.