Team Extreme Launcher açılmıyor

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Launchere daha sabah giriyordum oysa ki şimdi tıklayınca Minecraft yazısı geliyor ve açılmıyor javayı kaldırıp yükledim ayrıca team extreme i de yok mu çözümü

1274103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
KeiNett Launcher indir oda güzel kardesim bide benim bi sorunum var bi servere bğlanmak istiyorum serverin ıp sini yazıyorum bağlan diyorum oyun kapanıyor bunu çözümünü bilen varmı kafayı yicem :(

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
KeiNett Launcher indir oda güzel kardesim bide benim bi sorunum var bi servere bğlanmak istiyorum serverin ıp sini yazıyorum bağlan diyorum oyun kapanıyor bunu çözümünü bilen varmı kafayı yicem :(
Çok sağol kardeşim artık girebiliyorum sen de Team extreme kullan belki düzelir :D

1274103

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok kardesim team extremede daha multiplayere tıkladım gibi oyun kapanıyor ya ltf yardım edin kafayı yicem :((

valkorbit

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ölü konuyu canlandırmışsınız fakat nasıl düzelltiğimi yazıyım.Artık Shiginima Launcher (Keinett Launcher) adlı programı kullanıyorum.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok berbat bir launcher ya teamextrem midir nedir.
Kullananlara yazık
Crakcli oyuncu varsa gitsin keinett kullansın. Prem olmadığı zamanlarda keinett kullanıyordum

MariusKa01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende yaşadım bu sorunu minecraftın team extreme ise denetim masasından minecraft 1.7.2 buluncak onu sil komple sonra yeniden yukle Minecraft'ı olucaktır.