Ataberk1880
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 1
SimpleRegionMarket ile iligli bir kayıt yok ki? Plugin yok mu?
>>TheLegend<< v5.7 plugin paketini kullandığınız çin gerekli bilgileri alamıyorum consoldan veya log'tan. Paket sahibine danışmanız gerek.Plugin Serverde Yüklü Durumda
Genede Teşekkürler.. Birde ScoreBoards Çalışmıyor Loglarda Onunkinide Attım Neden acaba ?>>TheLegend<< v5.7 plugin paketini kullandığınız çin gerekli bilgileri alamıyorum consoldan veya log'tan. Paket sahibine danışmanız gerek.
Tamam.Son verdiği yanıt:
[18:41:48] [Server thread/INFO]: [ScoreboardStats] Enabling ScoreboardStats v0.7.3
Çok saçma olmuş? Kendi sunucumda bu sürümle ileigli briaz araştıracağım. Belki geç başlıyordur.
Essentias.jar içeriğine gir ve orada hangi dili kullanıyorsan örneğin, messages.tr gibi fakat böyle bir ayar yapmadıysan messages.en dosyasından [L] arat. Karşına çıkacak olan eşleşme üzerine istediğin değişikliği yapabilirsin
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
pluginUpdate: false
Thelegend Kardeşim Citizensde NPC Control Sadece Oplarda Oluyor Bunun Permini Oyunculara Verdigimde NPC Lere Binemiyorlar Varmı Bunun Bir Yöntemi ?ScoreboardStats sıkıntılı bir eklentidir.
Eklenti ile mcstats ve bukkit.org sayfalarına bağlanırken genellikle sorun çıkarmakta.
Loglardan anladığım kadarı ile bu tam olarak benim paketim değil.
Bu tablo görünmeme sıkıntısı, bağlantı sırasında oluşan gecikmeler ve zaman aşımlarından ya eksik yada hiç görünmeyebilir.
Bunu ya sunucunuzu yeniden başlatıp, yada eklentinin internet ile bağlantısını keserek sağlayabilirsiniz.
Malesef ki mcstats ile bağlantısı kesilemiyor fakat güncellemek için gereken bukkit.org bağlantısı config dosyasından kesilebilir.
ScoreboardStats>config.yml;
Olarak değiştirin ve bu sayede bukkit.org sayfası ile bağlantı kesilip, aktifleşme olanağı artacaktır.Kod:pluginUpdate: false
TheLegend; hazır bende seni bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Eğer biliyorsan;ScoreboardStats sıkıntılı bir eklentidir.
Eklenti ile mcstats ve bukkit.org sayfalarına bağlanırken genellikle sorun çıkarmakta.
Loglardan anladığım kadarı ile bu tam olarak benim paketim değil.
Bu tablo görünmeme sıkıntısı, bağlantı sırasında oluşan gecikmeler ve zaman aşımlarından ya eksik yada hiç görünmeyebilir.
Bunu ya sunucunuzu yeniden başlatıp, yada eklentinin internet ile bağlantısını keserek sağlayabilirsiniz.
Malesef ki mcstats ile bağlantısı kesilemiyor fakat güncellemek için gereken bukkit.org bağlantısı config dosyasından kesilebilir.
ScoreboardStats>config.yml;
Olarak değiştirin ve bu sayede bukkit.org sayfası ile bağlantı kesilip, aktifleşme olanağı artacaktır.Kod:pluginUpdate: false
Sorunu kavradım fakat bu sorun birçok sebepten kaynaklanıyor olabilir.TheLegend; hazır bende seni bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Eğer biliyorsan;
Ben ScoreBoardStats pluginini MySQL'ime bağladım. Plugin oyun içinde doğru çalışıyor istatistisleri tutuyor. MySQL'de kendi tablosunu da oluşturuyor fakat o tabloya bir veri yazmıyor. /scoreboardstats sync komutu ile zorlamayı denedim ve "Sync Completed" sunucundan yanıtını aldım fakat tabloya tekrar baktığımda tablo yine boştu. Yani MySQL'e veri yazmıyor.
sq.yml'yi zaten doldurmuştum yani mysql bağlantısı mevcut. Çünkü tabloyu da kendi oluşturmuştu. Fakat problemin kaynağını bulamadığım için Ingilizce forummlarda arama yaptım ve mysql bağlantı hızıın veri gönderirimnde etkisi olduğunu gördüm yani eğer yavaş ise hızlanana kadar veri aktarımı yapmıyormuş. db4free.net'sunuculu mysql i zaten sadece tst sunucum için kullanıyordum o yüzden mysql sunucumu değiştirmeye karar verdim. Localhostuma MysQL Sunucu kurdum ve plugini denedim. Local hostta çalışıyor plugin verileri de yazıyor. Yani sorunu çözdüm.Sorunu kavradım fakat bu sorun birçok sebepten kaynaklanıyor olabilir.
Eklenti içeriğinde bulunan"sql.yml" dosyasını doldurmayı ve config dosyasından eklenti güncelleme seçeneği
Yani "pluginUpdate" seçeneğinin aktif olmasına dikkat et.
Buradaki amacımız eklenti güncelliği değil, eklentinin internet erişimi kısıtlaması olmamasıdır.
Bunların dışında eklentinin güncel olduğuna ve sql kurulumunun doğru yaptığına dikkat et.
Eğer ki bu yollar işe yaramaz ise dış yabancı kaynaklardan araştırma yapmamız gerekli.