Acil Bakın Nolursunuz Çok Önemli :(

IHeRaKLeSI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar
Server AxiTR Faction Paketi
ChestShopunda Sorun Vardi Başka Yaptım
Serverde Para Bilimi TL Ama Pazar Bilmemne Açılıyo
Ama Satın Alamıyorum Sadece Satılıyo Onu Nasıl Ayarlıyacam
Lütfen Başka Bişi Deyip Tabelaları Kır Demeyın 2ci Kat Full Dolu Çok Uğraştım
Kolay Çözümü Varmı :( Kendime Para Attım Öle Denedim Almayı Filan
Satılıyo Rahat :( Yardım Lütfen Yarın Açılış Var :/
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin de sorun olabilir uyuşmazlık falan ??? Eski plugine veya burdaki serverin adminlerine sor hangi plugin paketi diye cevap verirler başka bir çözüm bence yok :/

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Pluginde Bi Sıkıntı Yok Kardeşim Sen Markete Satmaya Çalışıyorsun O Tabelada Satma Ayarlanmamış

IHeRaKLeSI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dikkatli bkn lutfen orda money fln dio 3ci satrda bilmmne buy die :([DOUBLEPOST=1396821983,1396821912][/DOUBLEPOST]Paranin oldugu vault onu degstrsem duzelrmi :/ lutfen yardm edn silip tekrar ypmkla ugrasamam 3 saat srdu :([DOUBLEPOST=1396826685][/DOUBLEPOST]pardon vault degldi iconomy[DOUBLEPOST=1396827057][/DOUBLEPOST]son olrk kisaca sole soleym item satiliyo ama alinmio para ykmu ne ole bsi dio

Bakaradasırada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkatli bkn lutfen orda money fln dio 3ci satrda bilmmne buy die :([DOUBLEPOST=1396821983,1396821912][/DOUBLEPOST]Paranin oldugu vault onu degstrsem duzelrmi :/ lutfen yardm edn silip tekrar ypmkla ugrasamam 3 saat srdu :([DOUBLEPOST=1396826685][/DOUBLEPOST]pardon vault degldi iconomy[DOUBLEPOST=1396827057][/DOUBLEPOST]son olrk kisaca sole soleym item satiliyo ama alinmio para ykmu ne ole bsi dio
dediğim gibi server kuran arkadaşlara sor o iyi bilir